“Mama Kuat!” Alahai, Isteri Achey ‘Eksiden’ Ketika Berlumba?

Oh no! Isteri Achey, Anne cedera ketika berlumba ‘motorcross’ semalam.

Achey berkongsi perkara itu di laman Instagramnya.

“Mama kuat, cepat baik nanti kita lumba lagi. Takpe, Tiara saya boleh jaga tak pun dia jaga saya.

“Hahahaha…kan Tiara,” tulisnya.

IKLAN

Dalam pada itu, menerusi video yang dikongsi Achey, terdapat juga penjelasan daripada Anne punca kemalangan itu.

“Saya langgar belakang motor orang, ada budak jatuh kat depan, dia nak elak lepas tu dush,” jelasnya.

 

Alahai, MH lihat agak teruk juga kecederaan yang dialami Anne itu.

IKLAN

Apa-apapun, moga cepat sembuh dan hati-hati ‘race’ next time!

Foto: Instagram Achey