“Mad Nenek Ni, Nenek Nak Masuk Boleh? Luar Sejuk!” – Tweet Thread Seram Tahap Meremang!

MH perasan jugak sejak akhir-akhir ni ramai yang suka kongsi pengalaman mereka di twitter, antara topik yang sering mendapat sambutan adalah seperti cerita-cerita seram.

Tetapi tak dinafikan memang ada yang seram sampai tahap nak tidur pun terbayang-bayang!

Salah satu cerita yang MH nak kongsikan ada seorang individu bernama Ikmal berkongsi kisah sahabat baiknya yang telah terbuka ‘hijab’ mata kerana saka.

Aduh malam-malam macam ni memang meremang habis! Okay tak nak cerita panjang. Korang baca sendiri perkongsiannya

IKLAN

IKLAN

SUMBER: Twitter – Aku Ikmal Hanif