Lufya Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

Tidak lama lagi penyanyi yang dilahirkan daripada program realiti Akademi Fantasia musim keenam, Lufya bakal menimang cahaya mata sulung. 
Terbaru menerusi akaun Instagram Lufya, dia telah berkongsi kepada semua bahawa bayi di dalam kandungannya itu adalah perempuan.

Menurut salah satu gambar, majlis baby shower dibuat untuk menyambut kelahiran baby ‘L’. Mungkin nama puteri yang bakal dilahirkan itu bermula daripada hurul L.
Mummy & Daddy tengah bertukang lagi ni untuk majlis esok..Nak menyambut Baby L punyer pasal kaki dah bengkak macam kaki ?Takpelaaa belanje korang teaser sikit na.. Cute tak??,” tulis Lufya.
Jom kita lihat beberapa foto sekitar majlis baby shower tersebut.

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

IKLAN

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

IKLAN

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

A post shared by ?It’s a Girl! (@lufyaluvya) on

Meriah sungguh suasana majlis baby shower Lufya. Kkami di MH Online mendoakan agar segala urusan ketika hendak melahirkan nanti dipermudahkan dan bayi dilahirkan dengan selamat.
Sumber: Instagram Lufya