“Lani Kalau Aku Drive Kena Extra Careful Sebab….”- Faezah Elai Gurau Pasal #KikiChallenge

Berkenaan dengan fenomena ‘Kiki Challenge’, pelakon, Faezah Elai memberikan pandangannya mengenai cabaran berkenaan. Pendapatnya yang diberikan secara seloroh itu dikongsi menerusi platform Instagram.

“Lani kalau aku drive kena extra careful especially kalau tiba-tiba kereta slow. Takut tetiba ada orang keluaq menari kiki.

“Satgi kalau aku laju takut tak dan break, jenuh kena langgag, baru betoi kikikiki padan muka.

“Sekarang nak drive iols nervous. ##justkidding #gurauje #jgnkecam #jokeoftheday #lovelovelove,” tulisnya.

Alahai, dalam bergurau pun ada juga betulnya. Sekarang orang sibuk buat kiki challenge, takut lah juga kalau ada perkara yang tak diingini jadi kan?

IKLAN

Dalam pada itu, perkongsian Faezah itu mendapat perhatian peminat yang terhibur dengan gurauannya.

IKLAN

Normalahh, benda tengah trending. Agaknya bila netizen boleh tengok versi Faezah Elai pula?

Foto: Instagram Faezah Elai