Drama rantaian Takdir Yang Tertulis yang mengangkat kisah konflik kekeluargaan dan percintaan nyata telah mendapat sambutan baik penonton.

Bukan itu sahaja, lagu berjudul Kendati yang telah menjadi lagu tema untuk drama tersebut turut menjadi perhatian daripda penonton setia drama arahan Shahrulezad Mohameddin atau lebih sinonim dengan panggilan Budak Ijat.

Penyanyi dan pencipta lagu, Amylea Azizan meluahkan rasa syukur apabila lagu itu telah disambut baik dan telah berjaya meraih lebih 350 ribu tontonan daripada peminat.

“Grateful, just grateful,” tulisnya ringkas.

IKLAN

Lagu Jadi OST Takdir Yang Tertulis, Amylea Syukur Lagu Diterima Baik

Melihat di ruangan komen, rakan selebriti dan peminat memberi pujian terhadap lagu yang dicipta sepenuhnya oleh bintang kelahiran program realiti nyanyian Akademi Fantasia musim ketiga (AF3) ini.

IKLAN

Lagu Jadi OST Takdir Yang Tertulis, Amylea Syukur Lagu Diterima Baik Lagu Jadi OST Takdir Yang Tertulis, Amylea Syukur Lagu Diterima Baik Lagu Jadi OST Takdir Yang Tertulis, Amylea Syukur Lagu Diterima Baik

IKLAN

Kendati yang membawa maksud walaupun itu adalah ciptaan sepenuhnya Amylea yang dihasilkan tahun lalu dan dilancarkan secara rasmi pada 31 Januari lalu serentak dengan video lirik di saluran YouTube Seventeen Eleven Music.

Foto: Instagram Amylea Azizan

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI