‘Lagu Dah Siap, Tinggal Nyanyi Tapi Saya Belum Bersedia’ Joy Revfa Akui Dapat Tawaran Menyanyi Dari Indonesia

Nama pengasas kosmetik, Joy Revfa pernah dihimpit kontroversi paling hangat di Malaysia satu ketika dahulu berikutan perkahwinannya dengan penyanyi, Hafiz Hamidun.

Kini, bangkit dari kisah dahulu, Joy hanya memandang ke hadapan dan menganggap peristiwa tersebut merupakan asam garam kehidupan.

IKLAN

“Kita dah tak berhubung dah lepas kes di mahkamah dan saya pun tidak simpan apa-apa dendam kepadanya.

“Ramai wartawan tanya sama ada akan cari pengganti ke tak, buat masa ini memang ramai yang nak berkawan tapi untuk mencari yang lebih serius, tidaklah.

“Saya lebih banyak luahkan rasa cinta pada syarikat, anak dan keluarga,” katanya ketika ditemui di Majlis Pelancaran Koleksi AliffbySha V Five Inspired Women & Romah Makan Terlajak Laris.

MH lihat Joy juga tenang saat diajukan pertanyaan mengenai Hafiz, kelihatan dia sememangnya wanita yang tabah walaupun sering menerima kecaman daripada netizen.

Dalam pada itu, Joy juga turut berkongsi lamaran yang diterima untuk menyanyi oleh produksi dari negara seberang.

IKLAN

“Ada juga terima tawaran berlakon, menyanyi tapi dari Indonesia, lagu pun dah siap tinggal nak menyanyi je tapi saya rasa belum bersedia. Suara pun tak sedap.

“Bagaimanapun, kalau nak cuba menyanyi pun biarlah lagu yang beri inspirasi pada kaum wanita,” ujarnya.

Baguslah Joy, bagi MH, biarlah orang kecam ke apa kan janji diri sendiri berjaya dalam bidang yang diceburi.