Wow! Nampaknya Kardashian menerima seorang lagi ahli baru dalam keluarga mereka apabila, Khloe selamat melahirkan seorang anak perempuan semalam.

Menerusi sumber E News! Khloe melahirkan bayi perempuan tersebut dengan dihadiri oleh ibunya, Kris Jenner dan adik-beradiknya, Kim dan Kourtney.

Khloe Kardashian Selamat Melahirkan Anak Perempuan

Ada juga sumber mengatakan bahawa bapa kepada bayi Khloe, Tristan Thompson turut berada di samping Khloe saat melahirkan.

IKLAN

Sebelum ini, media melaporkan bahawa Tristan sudah banyak kali berlaku curang dengan Khloe tetapi dengan kehadirannya di samping teman wanitanya saat melahirkan memberikan orang ramai tanggapan berbeza mengenai mereka.

Dalam pada itu, Khloe sudah banyak kali menyatakan hasrat untuk bergelar seorang ibu ternyata gembira apabila mengumumkan dia hamil pada hujung tahun lalu.

IKLAN

Khloe Kardashian Selamat Melahirkan Anak Perempuan

Setakat ini, keluarga besar Kardashian sudah menerima 3 ahli baru menerusi Kim dengan kelahiran Chicago West, Januari lalu diikuti dengan Kylie Jenner dengan kelahiran Stormi bulan lalu.

IKLAN

Pada MH, famili itu pun memang sering dilanda kontroversi, apa-apapun, kita tunggu dan lihat sahajalah apa kesudahan hubungan antara Khloe dan Tristan.

Mana tahu, kehadiran bayi itu mungkin boleh menyelamatkan hubungan mereka.

Sumber: Enews!

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI