MH terkejut apabila menerima satu kiriman mesej dari rakan terdekat kami apabila memberitahu kakak kepada Nelydia Senrose, Uqasha Senrose telah ditahan oleh pihak polis!

Lebih mengejutkan, Uqasha dikatakan dalam keadaan khayal di tempat penumpang tengah hari tadi.

Melalui mesej yang kami terima, seorang pemandu telah dilanggar oleh sebuah kenderaan jenis Range Rover putih yang dipandu oleh seorang wanita yang dalam keadaan khayal.

Apabila tiba di Balai Polis Taman Tun Dr. Ismail, pihak berkuasa telah membuat spot chek dan mendapati wanita berkenaan memiliki 6 keping aliminium foil warna merah yang disyaki dadah jenis Erimin.

FAKTA KES
PADA 06.05.218 JAM LEBIH KURANG 1145HRS SEMASA SAYA BERSAMA KONST ****** BERTUGAS RONDA MCPV SEKTOR 4 TELAH TERIMA ARAHAN DARIPADA PUSAT KAWALAN BALAI TAMAN TUN DR ISMAIL BERLAKU KEMALANGAN DI HADAPAN RUMAH NO ** JALAN BURHANUDDIN HELMI TAMAN TUN DR ISMAIL KUALA LUMPUR.SAMPAI DI LOKASI SEKTOR 4 TELAH BERTEMU DENGAN (1) LELAKI CINA DAN MEMBERITAHU BAHAWA ADA SEBUAH M/KAR JENIS RANGE ROVER WARNA PUTIH NO PENDAFTARAN ** **** * YANG DIPANDU OLEH (1) PEREMPUAN MELAYU TELAH MELANGGAR KERETA BELIAU JENIS HONDA BRV NO PENDAFTARAN: V** ***3. SEMASA DI TEMPAT KEJADIAN SAYA DAPATI (1) PEREMPUAN MELAYU TERSEBUT DISYAKI DALAM KEADAAN KHAYAL.KONST/****** TELAH MEMANDU KERETA DAN PEREMPUAN MELAYU TERSEBUT DUDUK DI BAHAGIAN PENUMPANG HADAPAN SEBELAH KIRI BALIK KE BALAI POLIS TAMAN TUN DR.ISMAIL.SEMASA DI BALAI POLIS TAMAN TUN DR ISMAIL DAN SAYA ARAHKAN L/KPL ****** ******* MEMBUAT PEMERIKSAAN KE ATAS TUBUH DAN BEG TANGAN PEREMPUAN MELAYU TERSEBUT TELAH MENJUMPAI (6) KEPING ALUMANIUM FOIL BERWARNA MERAH DISYAKI DADAH JENIS ERIMIN 5 (53 BIJI) (AB: 14.74) DIDALAM BEG TANGAN MILIK BELIAU BERWARNA-WARNI JENAMA CHANEL. SAYA RAMPAS DAN TANGKAP PEREMPUAN MELAYU TERSEBUT UNTUK TINDAKAN LANJUT.

Butir-butir Tangkapan :

No : 1
Nama : NIK ZARIS UQASHA BINTI NIK SEN
No. K/P Baru : ************
Umur : 25
Jantina : Perempuan
Warganegara : Malaysia
Keturunan : Melayu
Alamat : *********** SUBANG JAYA SELANGOR
Sektor Pekerjaan : Bekerja
Keputusan Ujian Saringan Awal Polis : Tiada Saringan
No Botol Saringan : Tiada Botol Saringan

Khayal, Langgar & Miliki Dadah Uqasha Senrose Ditahan Polis?

Aduh apa dah jadi ni? MH rasa macam tak percaya je. Apapun kita tunggu kenyataan rasmi daripada ahli keluarga Uqasha sendiri dan pihak bertanggungjawab.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI