“Kepuasan Bila Dapat Anak & Menjaganya,” – Lebih 2 Minggu Tak Jumpa, Fizo Omar Sanggup Berjaga 4 Pagi. Buat Susu & Tukar Lampin

Pelakon Fizo Omar meluahkan perasaan rindu pada anaknya, Wan Maryam apabila lebih dua minggu tidak berjumpa.

Hal ini kerana Maryam dan ibunya, Mawar Abdul Karim telah menjejakkan kaki ke Tanah Suci pada 16 Januari lalu.

Selepas kepulangan anaknya baru-baru ini, pelakon drama Adellea Sofea itu teruja apabila kehadiran anaknya yang berusia dua tahun itu ada disisinya ketika sedang tidur.

“Selfie pkl 4 pagi!!

“Cerita malam td, terjaga pkl 4 pg sbb dah basah seluar n baju skali, eh takkan la aku kencing malam! Terus terfikir… rupanya cik yam dan panjat tido atas badan n dia kencing pampers bocor, patut lah rasa suam suam je mengalir…aduh yam ni daddy igtkan daddy mimpi ke ape.hahahhaha

“Touching plak ngn gegirl daddy sorang ni, dah 2 mggu lebih x jmpe dia pg umrah dgn mama dia, jmpe mlm excited nya masyaallah non stop dok pot pet pot pet, tdo pun sampi panjat nak tido atas badan, selalunya tak mcm ni…celah ketiak je port dia.kali ni up ckit,” kongsinya.

IKLAN

Meski penat dengan tugasan sebagai seorang pelakon, pemilik nama penuh Wan Hafizol Wan Omar itu tetap menjalankan tugas sebagai seorang bapa dengan menyediakan keperluan si anak.

“So bgn la tukar pampers, cuci smua n buat susu utk yam, sambil mamai buka mata sebelah je penat the whole day shooting.

“Tp sebenarnya itu kepuasan bila dpt anak dn menjaganya…lepas ni bila yam dah besar dah terlepas moment buat susu sebelah mata kan,” tulisnya.

View this post on Instagram

Selfie pkl 4pagi!! . Cerita malam td, terjaga pkl 4pg sbb dah basah seluar n baju skali, eh takkan la aku kencing malam! Terus terfikir… rupanya cik yam dan panjat tido atas badan n dia kencing pampers bocor, patut lah rasa suam suam je mengalir…aduh yam ni daddy igtkan daddy mimpi ke ape.hahahhaha . Touching plak ngn gegirl daddy sorang ni, dah 2 mggu lebih xjmpe dia pg umrah dgn mama dia, jmpe mlm excited nya masyaallah non stop dok pot pet pot pet, tdo pun sampi panjat nak tido atas badan, selalunya tak mcm ni…celah ketiak je port dia.kali ni up ckit. . So bgn la tukar pampers, cuci smua n buat susu utk yam, sambil mamai buka mata sebelah je penat the whole day shooting. . Tp sebenarnya itu kepuasan bila dpt anak dn menjaganya…lepas ni bila yam dah besar dah terlepas moment buat susu sebelah mata kan…

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Terdahulu, Fizo dan Mawar berkahwin pada November 2013.

Bagaimanapun, hubungan mereka terhenti di tengah jalan apabila kedua-duanya mengambil keputusan untuk berpisah pada 10 Julai tahun lalu.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Wan Maryam.

IKLAN
View this post on Instagram

Yam yam behave yea… daddy is looking at u! 😎

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

View this post on Instagram

Our time! . #cikyamdaydy

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Foto : Instagram Fizo Omar