Bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi, Shuhada Shukri memuat naik dua tangkap layar perbualan yang difahamkan berlaku di antara bekas suaminya bersama individu yang dipercayai berlaku ketika mereka masih berumah tangga sebelum ini.

Menerusi perbualan WhatsApp berkenaan, ia dipercayai telah dikongsikan sendiri oleh pelakor (perampas laki orang) demi membuktikan mereka berdua berhubungan serius.

“Kepada You, Get Ready. Ini Bermakna Perang… Kau Yang Start Dulu!,” – Shu Shukri Tunjuk Perbualan Lucah Bekas Suami & Pelakor?

“Ini coversation antara pelakor dan bekas sisa saya, untuk pengetahuan, chat ini diberi oleh pelakor sendiri sebab nak buktikan yang dia mampu untuk memuaskan si polan.

“Kenapa aku minta cerai? Sebab ni…. Ini juga perbualan antara pelakor dan bekas sisa, diberikan kepada saya untuk membuktikan bahawa mereka sangat serius,” tulis Shuhada menerusi Insta Stories, pada Rabu.

Sementara itu menerusi hantaran sebelumnya, Shuhada dia berbuat demikian kerana mendakwa pihak berkenaan yang memulakannya terlebih dulu.

“Kepada You, Get Ready. Ini Bermakna Perang… Kau Yang Start Dulu!,” – Shu Shukri Tunjuk Perbualan Lucah Bekas Suami & Pelakor?

IKLAN

“Takzabarrrr kita pulak nak up semuanya, kepada you, get ready, ini bermakna perang, mahkamah tak mahkamah letak tepi, kau yang start dulu!

”Bagi tahu nak yang mana dulu? Korang nak baca conversation antara pencurang dan pelakor atau voice recording? Pilih.

“Tapi introduction dia kita perlu buka dengan voice recording “Shu tak salah, tuttt yang salah mak abah, Shu tak tahu pasal ni”, voice recording between dia dengan family sebab nak tunjuk reaction masing masing.

”Dan kepada yang pernah pegang account saya jugak dulu, saya ada surprise untuk anda, saya tak takut sebab duit aku pun kau catu nak bayar ada hati nak saman, selesaikan saman kau dulu,” tulis Shuhada yang turut disertakan hashtag #kitaperlubagitahudekatmediabarulahjantan!

“Kau memang berani bro, sebab kau yang salah, aku pegang aib kau besar yakmat ni, aku ada semua bro, semua…. Kita nak settle kat mahkamah kan? Takjadi eh? Nak settle sini? Boleh…. takut tak sempat nak masuk set berlakon orang drop nama kau,” tulisnya lagi.

IKLAN

Shuhada turut berkongsi mengenai kes mahkamah melibatkan kes tumbuk membabitkan dirinya dan Hafidz.

“Kepada You, Get Ready. Ini Bermakna Perang… Kau Yang Start Dulu!,” – Shu Shukri Tunjuk Perbualan Lucah Bekas Suami & Pelakor?

“Jangan!! Aku cakap jangan sentuh aku, nak tengok jauh mana aku pergi? Okayyy, saya seru kepada semua yang berkelapangan pada 3/7/2024, kes jenayah (tumbuk) bicara akan berlangsung di high court KKB, jum sama sama bawak sepanduk “Berani Kerana Benar!” Sangat dialu-alukan datang,” tulisnya.

Imbas kembali, Shuhada dan Hafidz mendirikan rumah tangga pada 30 April 2016 dan mereka bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam, Selangor pada 27 Julai tahun lalu.

IKLAN

Hasil perkongsian hidup sebelum ini, mereka memiliki sepasang cahaya mata iaitu Humairah, 7, dan Umarr, 4 tahun.

“Kepada You, Get Ready. Ini Bermakna Perang… Kau Yang Start Dulu!,” – Shu Shukri Tunjuk Perbualan Lucah Bekas Suami & Pelakor?

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI