Korang dah tengok video klip Kilafairy dan Sean Kingston Put The Word In? Perghhh MH tak nafikan vibe yang disampaikan lagu ini memang terbaik! Dengan kita-kita rasa macam nak berjoget.

Buat pengetahuan korang, lagu ni kini menjadi trending di tangga ke-11 di Youtube dengan jumlah 279,825 tontonan.

Tapi MH perasan ramai sungguh yang memberi komen-komen tersendiri terhadap video klip ini.

Selain dikatakan terlalu seksi, ada juga netizen yang menimbulkan beberapa persoalan mengapa bibir Kilafairy jadi begitu menonjol seperti bengkak?

Ramai yang mula membuat spekulasi adakah Kila membuat apa-apa suntikan?

‘Kenapa Dengan Bibir Kilafairy?’ Respond Netizen Tentang Video Klip Put The Word In

IKLAN

Sehingga ada yang memberitahu mereka tidak suka melihat bibir Kilafairy yang terlalu tebal sebegitu dan agak sedih mengapa terlalu ‘over’ highlightkan bahagian tersebut.

Bagaimanapun tidak kurang juga yang memuji Kilafairy nampak sungguh cantik di dalam video klip ini dan suka dengan kualiti yang diketengahkan.

‘Kenapa Dengan Bibir Kilafairy?’ Respond Netizen Tentang Video Klip Put The Word In ‘Kenapa Dengan Bibir Kilafairy?’ Respond Netizen Tentang Video Klip Put The Word In ‘Kenapa Dengan Bibir Kilafairy?’ Respond Netizen Tentang Video Klip Put The Word In ‘Kenapa Dengan Bibir Kilafairy?’ Respond Netizen Tentang Video Klip Put The Word In

Malah, tidak kurang juga yang memuji sahabat baik Kila iaitu Izara Aishah yang membuat penampilan istimewa di dalam video ini!

IKLAN

‘Kenapa Dengan Bibir Kilafairy?’ Respond Netizen Tentang Video Klip Put The Word In ‘Kenapa Dengan Bibir Kilafairy?’ Respond Netizen Tentang Video Klip Put The Word In ‘Kenapa Dengan Bibir Kilafairy?’ Respond Netizen Tentang Video Klip Put The Word In

Apapun bagi MH, ini adalah satu percubaan yang terbaik Kilafairy pernah lakukan. Tidak dinafikan lagu ini memang ada tarikannya tersendiri tambah pula dengan pesona aura yang dibawa oleh Kila dan rakan-rakan lagi membuatkan lagu ini semakin cool!

Nah korang dengar sendiri lagu ni…

IKLAN

 

 

 

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI