Penyanyi dan pelakon, Linda Rafar ada memberikan dedikasi istimewa buat Ustaz Ebit Lew.

Perkara itu dikongsikan anggota kumpulan Elite ini menerusi Instagram pada Rabu buat tatapan umum.

Sambil mengakui dia dan ahli keluarga menyayangi penceramah bebas itu, Linda turut menyifatkan Ebit sebagai individu yang merendah diri.

“Kami satu family sayang ustaz, hampir 2tahun mengenali ustaz @ebitlew terlalu baik dan sgt rendah diri.

IKLAN

“Moga allah berkhati hidup ustaz dunia dah akhirat,” tulisnya.

Linda pada masa sama turut memohon maaf pada semua bersempena dengan sambutan Ramadan tidak lama lagi.

“Linda juga nk mintak maaf kepada semua yg mengenali diri ini halalkan segala mkn/minum dah maafkan segala tutur kata secara sengaja atau tidak.

IKLAN

“In Shaa Allah, hanya beberapa jam lagi kita akan bertemu bulan Ramadhan. Bulan yang mana pada awalnya merupakan rahmat, pertengahan merupakan pengampunan dan akhir merupakan kelepasan dari api neraka.

“Marilah kita sama-sama memperbanyakkan membaca ayat di bawah ini:- *“Allahumma Ballighna Ramadhan”* الَلهمَ بلَغنا رمضان“Ya Allah Sampaikanlah kami ke bulan Ramadhan.” (merupakan doa yang diulang-ulang oleh Rasulullah S.A.W. menjelang Ramadhan)

IKLAN

“LR Journey. Jemaah Saya Keluarga Saya!,” titip Linda.

View this post on Instagram

Kami satu family sayang ustaz.. hampir 2tahun mengenali ustaz @ebitlew terlalu baik dan sgt rendah diri.. moga allah berkhati hidup ustaz dunia dah akhirat..Linda juga nk mintak maaf kepada semua yg mengenali diri ini halalkan segala mkn/minum dah maafkan segala tutur kata secara sengaja atau tidak🤲🏻 *السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ* In Shaa Allah, hanya beberapa jam lagi kita akan bertemu bulan Ramadhan. Bulan yang mana pada awalnya merupakan rahmat, pertengahan merupakan pengampunan dan akhir merupakan kelepasan dari api neraka. Marilah kita sama-sama memperbanyakkan membaca ayat di bawah ini:- *“Allahumma Ballighna Ramadhan”* الَلهمَ بلَغنا رمضان “Ya Allah Sampaikanlah kami ke bulan Ramadhan.” (merupakan doa yang diulang-ulang oleh Rasulullah S.A.W. menjelang Ramadhan) LR Journey Jemaah Saya Keluarga Saya!

A post shared by LRHIJAB FOUNDER (@lindarafar) on

Foto: Instagram Linda Rafar

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI