Masih lagi ‘bergelut’ dengan kemelut yang melanda rumah tangganya, pelakon Puteri Sarah Liyana bagaimanapun melahirkan rasa syukur kerana dikurniakan ibu dan bapa mentua yang baik.

Menurut Sarah atau nama sebenar, Puteri Sarah Liyana Megat Kamarudin, 37, antara sumber kekuatannya dalam berhadapan cabaran dalam berumah tangga ialah apabila bapa mentuanya, produser terkenal, Datuk Yusof Haslam tidak henti-henti memberikan kata-kata semangat buat dirinya.

“Kami Akan Sentiasa Berdiri Teguh Di Sisi Sarah & Anak-Anak.” – Yusof Haslam Antara Pembakar Semangat “Kami Akan Sentiasa Berdiri Teguh Di Sisi Sarah & Anak-Anak.” – Yusof Haslam Antara Pembakar Semangat

Berkongsikan antara perbualan yang diberikan Yusof terhadap dirinya menerusi Insta Story, Sarah berkata sokongan seperti itu membuatkan dia menjadi lebih kuat.

“Setiap minggu mesti dapat WhatsApp semangat daripada bapa mentua saya.

IKLAN

“Ini merupakan antara salah satu daripada pembakar semangat Sarah untuk tidak berputus asa dalam kehidupan,” tulis Sarah.

“Kami Akan Sentiasa Berdiri Teguh Di Sisi Sarah & Anak-Anak.” – Yusof Haslam Antara Pembakar Semangat

“Kami Akan Sentiasa Berdiri Teguh Di Sisi Sarah & Anak-Anak.” – Yusof Haslam Antara Pembakar Semangat

IKLAN

Menerusi tangkap layar (screen shot) perbualan itu, Sarah turut memberitahu Yusof tentang perkembangan terbaharunya di mana dia mendapat tawaran berlakon selama sebulan di New Zealand pada November ini.

Menerusi laporan media sebelum ini, Yusof pernah menyatakan dia memberikan sepenuh sokongan terhadap menantu serta cucu-cucunya.

Rumah tangga Sarah didakwa dilanda badai disebabkan kehadiran pihak ketiga yang dikenali sebagai Ira Kaza yang juga merupakan anak kepada pelakon senior, Kaza.

IKLAN

Sekadar info, Sarah mendirikan rumah tangga dengan pengarah dan pelakon, Syamsul Yusof pada 8 Mac 2014 dan hasil perkahwinan, pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Syaikhul Islam, 5, dan Sumayyah, 3 tahun.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto: Instagram Puteri Sarah

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI