Aduh lucu pun ada tersentuh pun ada bila baca luahan pelakon serta pelawak Sharifah Shahira apabila memberi komen tentang adiknya.

Melalui Instagram miliknya, Sharifah Shahira atau lebih dikenali sebagai Shiera memberitahu jika Anugerah MeleTOP Era yang berlangsung beberapa hari yang lalu menggunakan juri profesional dirinya yakin adiknya Sharifah Sakinah pasti akan membawa pulang kemenangan.

Namun oleh kerana ia bergantung pada undian, dia tidak boleh lakukan apa-apa kerana dia sendiri tiada masa untuk mengundi adiknya itu.

IKLAN

“Tahun lepas adik aku blakon memang klakar nak mam… Kalau pakai juri profesional ko menang…
Undi..memang tak dapek nolong sbb aku tak reti dan takde masa nak ngundi,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Lebih melucukan apabila Shiera sendiri akui dirinya buta IT untuk melakukan semua itu.

Bagaimanapun, Shiera sempat memuji keberanian adiknya dan menganggap Sakinah merupakan salah seorang pelakon yang kelakar dan berani kerana tidak semua boleh memegang watak sebegitu.

IKLAN

“Tapi ko memang klakar..takde org boleh blakon idea cenggitu
Otak bijak…blakon bodoh bodoh

 

“Keep it up to color the dunia seni.
Bagi org happy. Bak kata pak ya concode..lawak kena bohong,” tulisnya lagi.

Kenyataan Shiera membuatkan ramai terhibur dan bersetuju dengan perkongsiannya dan menganggap Sakinah sebenarnya memang layak dapat anugerah

IKLAN

‘Kalau Pakai Juri Profesional Ko Menang’ Sharifah Shahira Puji & Usik Sakinah! ‘Kalau Pakai Juri Profesional Ko Menang’ Sharifah Shahira Puji & Usik Sakinah! ‘Kalau Pakai Juri Profesional Ko Menang’ Sharifah Shahira Puji & Usik Sakinah! ‘Kalau Pakai Juri Profesional Ko Menang’ Sharifah Shahira Puji & Usik Sakinah! ‘Kalau Pakai Juri Profesional Ko Menang’ Sharifah Shahira Puji & Usik Sakinah! ‘Kalau Pakai Juri Profesional Ko Menang’ Sharifah Shahira Puji & Usik Sakinah!

Sejujurnya MH sendiri juga suka tengok Sakinah dalam watak-watak yang dibawa, memang ceria! Semoga selepas ini semua ini berpihak kepada Sakinah.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI