“Kalau Dia Minta Ambil Gambar Elok-Elok Saya Bagi,” – Fazley Yaakob Kurang Selesa Bila Sekumpulan Famili Ambil Fotonya Diam-Diam?

Golongan selebriti sentiasa menjadi perhatian ramai dalam setiap apa jua perkara yang dilakukan mereka.

Begitulah situasi yang dialami chef selebriti, Datuk Dr Fazley Yaakob apabila di mendakwa fotonya telah dirakam peminat baru-baru ini.

Perkara tersebut dikongsikan Fazley menerusi Instagram miliknya.

“Saya sedang duduk ditepi pantai teman anak2 swim, tiba2 ada sefamily dtg depan2, tunding2 “Eh artis kan dia?”. Saya senyum. Lepas tu duduk sebelah saya & anak2, curi2 ambil gambar.

IKLAN

“Then ada lgi ahli keluarga dia dtg, dia jerit kuat2 “Wei ada artis lah!”. Rasa mcm kucing dalam sangkar!,” tulis Fazley.

Bagaimanapun, tindakan keluarga itu menjadikan Fazley kurang senang kerana mereka tidak meminta izin untuk merakam foto bersama, sebaliknya merakam foto secara diam-diam.

“Kalau dia minta ambil gambar elok2 saya mesti bagi.. atau tanya dan sapa serta bagi salam saya mesti jawab. Masalahnya masih ada orang yang kurang ‘cara’ apabila bertemu orang lain. Apa nak buat eh?

“Actually saya kemudiannya offer, “Nak ambil gambar ke makcik? Jomlah saya pegangkan camera kita selfie!” Tahu apa dia jawab? “ Maaf ye Fazley, saya tak minat artis2 ni!” Hahahaha luah mati mak telan mati bapak jadinya,” luah penyanyi itu.

IKLAN

Menerusi ruangan komen, rata-rata memberikan pendapat masing-masing.

Foto : Instagram Fazley Yaakob