Baru-baru ini, usahawan kosmetik, Joy Revfa telah meraikan ulang tahun hari jadinya yang ke-32 tahun.

Bertemakan kek animasi popular Disney, Aladdin, pemilik penuh nama Siti Arifah Mohd Amin ini bagaikan tidak ‘ditelan’ usia dek raut wajahnya persis gadis remaja.

Dalam pada itu, Joy turut bergambar bersama ibu tercinta, Safiah Abbas yang juga seorang usahawan kosmetik dan turut menerbitkan buku-buku perihal kecantikan.

IKLAN

“Doa Ibu yg sentiasa menyelimuti langkahku.. Kemana pun aku pergi.. Dimana pun aku ditempatkan.. Aku tetap bersama-sama dgn doanya..

“Kerana.. yang membuat segalanya mudah bukan kerana keberuntungan.

“Tetapi..Doa & Restu dari seorang Ibu..

IKLAN

“Terima kasih ibu kerana melahirkan anakmu ini ke dunia & memberi sepenuh kasih sayang tanpa syarat.. 😭 sayang ibu @sofiaabbas61 💋

“Kawan2 yg masih ada ibu tu, rajin2 lah minta restu atau doa dari ibu, pasti segala yg kita lakukan segalanya akan menjadi mudah.. Insyallah,” tulis Joy dengan penuh perasaan.

View this post on Instagram

Doa Ibu yg sentiasa menyelimuti langkahku.. Kemana pun aku pergi.. Dimana pun aku ditempatkan.. Aku tetap bersama-sama dgn doanya.. . Kerana.. . yang membuat segalanya mudah bukan kerana keberuntungan, . Tetapi.. . Doa & Restu dari seorang Ibu.. . Terima kasih ibu kerana melahirkan anak mu ini ke dunia & memberi sepenuh kasih sayang tanpa syarat.. 😭 sayang ibu @sofiaabbas61 💋 . Kawan2 yg masih ada ibu tu, rajin2 lah minta restu atau doa dari ibu, pasti segala yg kita lakukan segalanya akan menjadi mudah.. insyallah.. . . Beautiful Top by @ridzuan_bohari . Transportation by @aerocentric_malaysia @beecentric_events . Cosmetics by @mervecosmetic_hq . Birthday Cake by @madaboutcake_official .

A post shared by Founder of MERVE Cosmetics (@joyrevfa) on

IKLAN

Foto : Instagram Joy Revfa

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI