Wow, betul ke apa yang kami dengar ni? Nampaknya video yang sempat dikongsikan oleh pasangan Johan dan Ozlyn menimbulkan pelbagai spekulasi.

Mana tidaknya, video berdurasi beberapa minit yang dimuat naik oleh Ozlyn memaparkan Johan sedang sibuk mengemas rumah sambil membebel membuatkan pasangan tersebut dihujani dengan seribu satu pertanyaan di ruangan komen.

“mengenangkan je, diorang ni dah tahu ke belum?”

namun dengan segera Ozlyn meminta suaminya itu diam sambil bergurau kononnya ingin menumbuknya.

IKLAN

 

Terhidu sesuatu, netizen mula bertanya adakah itu salah satu hint yang membawa maksud peserta Super Spontan Superstar 2017 ini sedang berbadan dua?

IKLAN

Johan ‘Kantoikan’ Ozlyn Mengandung? Johan ‘Kantoikan’ Ozlyn Mengandung? Johan ‘Kantoikan’ Ozlyn Mengandung? Johan ‘Kantoikan’ Ozlyn Mengandung? Johan ‘Kantoikan’ Ozlyn Mengandung? Johan ‘Kantoikan’ Ozlyn Mengandung?

IKLAN

 

Namun bagaimanapun, baik Johan mahupun Ozlyn tidak keluarkan sebarang kenyataan atau hint-hint lain yang berkaitan. Hmmmmm, sesuatu sangat kan? Apa pandangan korang semua tentang perkara ni?

Bagi kami, jika benar, MH Online doakan yang terbaik buat kedua pasangan ini. Apa pun sama-sama kita tunggu kenyataan Johan dan Ozlyn tentang perkara ini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI