“Jangan Nangis, Ni Belum Beli Lamborghini Lagi,” – Kak KM Beli Cash Kereta RM100K, Normah Damanhuri Tergamam

Air mata pelakon senior, Normah Damanhuri tumpah saat anaknya yang juga merupakan usahawan terkenal, Liana Rosli membuat kejutan dengan menghadiahkannya sebuah kereta baharu.

Menurut Liana atau lebih mesra dengan panggilan Kak KM, dia sebenarnya memang sudah lama berniat untuk menghadiahkan kereta tersebut yang dibeli langsung secara tunai.

Katanya lagi, segala apa yang dilakukannya ketika ini sememangnya amat jauh jika ingin dibandingkan dengan pengorbanan ibunya itu membesarkannya bersama adik-beradik yang lain.

“Okaylah macam ni. Bismillahhirahmanirrahim saya memang dah niat dah yang kereta mak ni saya hadiahkan buat mak. Saya beli cash untuk mak. Alaa apalah sangat.

“Mak janganlah nangis ni belum lagi beli Lamborghini. Mak minta kereta ni, inilah yang saya beli. Ini pun belum mampu nak balas jasa mak selama ni,” katanya.

Momen tersebut dikongsikan sendiri oleh Kak KM menerusi sebuah entri yang dimuat naik di laman Instagram.

IKLAN

Menerusi video berdurasi hampir dua minit itu, pelakon filem, Tiga Janda Melawan Dunia ini dilihat amat terkejut lalu menitiskan air mata saat anaknya itu memberitahu mengenai kejutan tersebut.

Malah, Kak KM juga turut berkongsi momen sewaktu menandatangi cek yang bernilai lebih RM100,000 itu.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan selebriti turut tumpang gembir aselain turut mendoakan semoga Kak KM akan terus dimurahkan rezeki.

“Anak yang baik.

“Ada ramai anak yang kaya raya tapi tak layan mak dia macam ni. Alhamdulillah, syukur mak dapat anak yang baik-baik. Semoga Allah beri redha dan rahmatNya sentiasa kepada keluarga mak.

“Bagus la sayang ni. Dari dulu dia memang utamakan family. Semoga bahagia hingga ke jannah sayang dan family. amin.

IKLAN

“Contoh terbaik seorang anak kepada ibunya. Ilove you akak.

“Terbaik kak sayang, Allah permudahkan segala urusan akak,” antara komen-komen netizen di Instagram.

Setakat ini, video tersebut telah pun meraih hampir 90,000 jumlah tontonan di laman Instagram.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Sumber & Kredit Foto: Instagram Kak KM