“Jadi Lelaki, Jangan Berlagak Seperti Malaikat,”- Fathia Latiff Bongkar Perbualan Whatsapp Bersama Aiman Hakim Ridza?

Baru-baru ini kecoh di media sosial mengenai pelakon Fathia Latiff yang menuntut bekas kekasihnya, Aiman Hakim Ridza untuk menjelaskan semula hutangnya.

Namun, tidak lama kemudian, Aiman pula menafikan tuduhan tersebut dengan menyifatkan dia tidak pernah berhutang dengan sesiapa pun lebih-lebih lagi dengan Fathia.

Tidak tahan dengan tomahan yang dilemparkan sesetengah pihak, Fathia bertindak memuat naik beberapa ‘screenshot’ yang didakwa perbualannya bersama Aiman di aplikasi Whatsapp.

IKLAN

Menurut perbualan tersebut, Fathia mendakwa Aiman tidak mengotakan janjinya untuk membayar semula wang yang pernah dilaburkan mereka suatu ketika dahulu.

Pada masa sama, Fathia turut menyelar kembali kenyataan yang diberikan oleh Sharifah Sakinah dan meminta supaya pelakon tersebut untuk tidak mencampuri urusan mereka itu.

IKLAN

Jelas Fathia, dia turut meminta Aiman supaya tidak perlu berlagak seperti malaikat kerana mendakwa dia sudah masak dengan perangai bekas kekasihnya itu

Nampaknya isu ini masih lagi tiada kesudahan apabila kedua-dua belah pihak dilihat saling membalas kenyataan di media sosial. Diharap agar isu ini dapat diselesaikan secepat mungkin dan semoga Fathia memperoleh ketenangan di dalam dirinya.

Foto: Instagram Fathia Latiff