Pelakon Syatilla Melvin baru-baru ini ada berkongsikan tips rumah tangga bahagia dengan menayangkan baju tidur melalui Instagram.

Menurut ibu kepada dua cahaya mata ini, setiap isteri digalakkan untuk mempunyai baju ‘menarik’ untuk suami sebelum tidur.

“Isteri Make Sure Ada Baju Menarik Untuk Suami, Tak Perlu Banyak Janji Ada,” – Syatilla Melvin “Isteri Make Sure Ada Baju Menarik Untuk Suami, Tak Perlu Banyak Janji Ada,” – Syatilla Melvin

“Tips. Isteri make sure ada BAJU MENARIK utk suami, xperlu banyak janji adaaa.

IKLAN

“Kadang kita rasa benda tu terlalu simple utk difikirkan, tp teramatlah besar impact kalau kita buat! Percayalah,” tulisnya.

Menerusi pautan video yang merakamkan beberapa helaian persalinan tersebut, finalis Dewi Demaja sezaman Neelofa ini mendedahkan, dia hanya berkongsi.

“Yg kaki makan jamu tu xpayah cakap lah, kompom dh prepare lama dah.

IKLAN

“Sekadar sharing, amacam jamu tilla? Best x bercinta @pengaseh.hq #pelariscinta,” tulisnya lagi.

IKLAN

Perkongsian tersebut sehingga kini sudah pun menerima hampir 30,000 tanda suka dengan pelbagai reaksi diterima daripada warganet.

“Isteri Make Sure Ada Baju Menarik Untuk Suami, Tak Perlu Banyak Janji Ada,” – Syatilla Melvin “Isteri Make Sure Ada Baju Menarik Untuk Suami, Tak Perlu Banyak Janji Ada,” – Syatilla Melvin “Isteri Make Sure Ada Baju Menarik Untuk Suami, Tak Perlu Banyak Janji Ada,” – Syatilla Melvin

Foto: Instagram Syatilla Melvin

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI