Isteri AG Coco Kasi ‘Setempek’ Pada Yang Beri Kata Tak Senonoh Pada Suami, Kelas Kau!

Isteri kepada gitaris kumpulan Hujan, AG Coco iaitu Zuliana Eusoff meluahkan rasa bengang terhadap segelintir peminat fanatik suaminya itu ketika berlansungnya konsert gabungan Hujan dan Masdo baru-baru ini.

Ia susulan ada peminat yang mengeluarkan kata-kata yang tidak senonoh kepada suaminya itu, malah turut tidak menghormatinya sebagai isteri kepada gitaris tersebut.

Terdahulu, Zuliana atau lebih mesra disapa Zue meluahkan rasa bengangnya menerusi sebuah tweet di laman Twitter miliknya.

IKLAN

“To the girl who screamed “i love you sooo much agcoco! Fuck your wife!” last night, yes, he’s doing a good job at it, don’t worry,” tulisnya.

Konsert yang berlansung di MAEPS, Serdang itu telah berjaya menghimpunkan lebih 3,000 peminat muzik underground di seluruh negara.

Diruangan komen, rata-rata netizen memuji komen balas tersebut selain meminta agar Zue sentiasa bersabar kerana itu sudah menjadi lumrah seorang ‘rockstar’.

IKLAN

Ag Coco telah melansungkan perkahwinannya bersama Zuliana pada tanggal 10 Disember 2016 dan telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki.

Bagi MH, tak salah sekiranya kita ingin meminati seseorang artis itu, namun haruslah tidak berlebih-lebihan sehingga tidak menghormati perasaan orang terdekat.

Foto: Instagram AG Coco