“Ingat Gatal Biasa Je, Rupanya…,”- Badan Dipenuhi Bintik Merah, Enot Minta Tips Dari Ramai Buat Anak

Pelakon, Enot tidak senang duduk apabila anaknya, Andriana Balqis mengalami masalah chicken pox.

Perkara itu dikongsikan Enot atau nama sebenarnya, Aliza Abdullah di Instagramnya sebentar tadi.

“Ingat Gatal Biasa Je, Rupa-Rupanya..,”- Anak Enot Kena Chicken Pox, Mohon Tips Dari

“Assallamualaikum day 2 baby kena chicken pox makin bnyk keluar! sian dia bdn start gatal2 badan start demam.. ingat dia gatal2 biasa jer sbb x ada demam rupamya dia jenis keluar dulu baru demam.

IKLAN

“Now lembik dah ni paksa makan bubur bg ada tenaga.. agak2 ubat atau makanan apa sesuai untk chicken pox ni.. kesian tgk dia mama plak start ada keja.. sabar ye anak skit lg sihat ok.. baby kena kuat mandi,mkn ubat mnm air masak banyak baru cpt elok ok!

“Korg doakan baby cpt sembuh ok!! nnt kt g jln2 yer!! cpt sihat mama syg baby.. hope @andriqiss_ aqis pun cpt sembuh jgk.. anak sulong pun kena chicken pox jgk nsb mak mertua n suami dia ada jg kat sana klu x kabut mama jg dua2.. Dua2 mama syg cpt2 sembuh ok.. #imstrogermom #stillsinglebutmyheartavailable #keepstrong,’ tulisnya. 

View this post on Instagram

Assallamualaikum day 2 baby kena chicken pox makin bnyk keluar! sian dia bdn start gatal2 badan start demam.. ingat dia gatal2 biasa jer sbb x ada demam rupamya dia jenis keluar dulu baru demam.. now lembik dah ni paksa makan bubur bg ada tenaga.. agak2 ubat atau makanan apa sesuai untk chicken pox ni.. kesian tgk dia mama plak start ada keja.. sabar ye anak skit lg sihat ok.. baby kena kuat mandi,mkn ubat mnm air masak banyak baru cpt elok ok! korg doakan baby cpt sembuh ok!! nnt kt g jln2 yer!! cpt sihat mama syg baby.. hope @andriqiss_ aqis pun cpt sembuh jgk.. anak sulong pun kena chicken pox jgk nsb mak mertua n suami dia ada jg kat sana klu x kabut mama jg dua2.. dua2 mama syg cpt2 sembuh ok.. #imstrogermom #stillsinglebutmyheartavailable #keepstrong

A post shared by ENOT (@enot_78) on

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen telah memberi petua dan tips buat Adrianna yang baru sahaja mendirikan rumah tangga pada Mac lalu.

IKLAN

Nyata, ramai yang mengambil berat akan kesihatan Adrianna, kan?

MH doakan agar anak Enot diberikan kesihatan yang baik.

Foto : Instagram Enot