“Hari Ini Nyawaku Pergi Meninggalkan Aku Buat Selama-Lamanya,”- Ibu Ellie Suriaty Meninggal Dunia

Ibu pengarah dan pelakon, Ellie Suriaty iaitu Noriah Mat Akhir meninggal dunia. Dia berkongsi perkara itu di laman Instagram, hari ini.

“Hari ini nyawaku…. Penguat Semangat Perjuanganku.. pergi meninggalkan aku buat Selama – lamanya.

 

“Anje sama macam Mak…Kuat!.. Ya ALLAH.. Mak adalah MilikMU.. Mak pulang KepadaMU Ya ALLAH!… Ampuni segalanya buat hamba MU Ibuku ini ku mohon.

 

“Kau Telah Memberikan Yang Terbaik buat Ibuku sepanjang hayatnya Ya ALLAH!!!..Aku BerSyukur dapat di lahirkan sebagai anak Mak.. Noriah Binti Mat Akhir.

 

“Semoga Mak di tempatkan di Kalangan para Solehah…Hamba2 YANG AMAT KAU KASEHI YA ALLAH!

 

“Semoga Ya ALLAH… IIZINKAN Mak dapat bertemu Abah di Pintu SyurgaMU. Al – Fatihah,” tulisnya

View this post on Instagram

Hari ini nyawaku…. Penguat Semangat Perjuanganku.. pergi meninggalkan aku buat Selama – lamanya…. Anje sama macam Mak…Kuat!.. Tapi Mak lagi kuat!!.. Ya ALLAH.. Mak adalah MilikMU.. Mak pulang KepadaMU Ya ALLAH!… Ampuni segalanya buat hamba MU Ibuku ini ku mohon ????? Kau Telah Memberikan Yang Luarbiasa buat Ibuku sepanjang hayatnya Ya ALLAH!!!..Aku BerSyukur dapat di lahirkan sebagai anak Mak.. Ibuku Noriah Binti Mat Akhir .. Semoga Mak di tempatkan di Kalangan para Solehah…Hamba2 YANG AMAT KAU KASEHI YA ALLAH!… Semoga Ya ALLAH… IIZINKAN Mak dapat bertemu Abah di Pintu SyurgaMU..Sedemikian IZINKAN mereka Bersama2 Menghuni Jannah Syurga MILIKMU YA ALLAH ???? Al – Fatihah buat Mak.. Selamat pulang Ke Pangkuan ALLAH SWT ??????????? Terima Kaseh ALLAH Mak Kembali ke Rahmatullah selepas subuh.. sempena Maal Hijrah 1Muharam 1440 Hijrah.. Alhamdulillah…

A post shared by elliesuriaty_azryiskandar (@elliesuriaty_azryiskandar) on

IKLAN

Pihak MH juga ingin mengucapkan takziah buat keluarga Ellie.

IKLAN

Foto/Instagram: Ellie Suriaty