“Harapnya Senyaplah Netizen Menghina Atau Mengata You,” – Ini Reaksi Jujur Michael Ang, Respon Lagu Cik B

Pengarah dan penerbit, Michael Ang ada memberikan reaksinya mengenai single terbaru anak usahawan popular, Datuk Seri Vida iaitu Cik B yang berjudul Tolonglah.

Menurut Michael, dia amat menyukai lagu tersebut dan berharap lagu ini dapat mengubah mentaliti orang ramai terhadap remaja berusia 15 tahun itu.

Menerusi perkongsian di Instagram, pengarah drama, Perempuan Tanpa Dosa itu turut menyifatkan lagu tersebut mempunyai makna yang sangat mendalam dan sampai ke jiwa para pendengar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Ang (@michaelang38)

 “Salam semua! Ini posting bukan sebab kawan atau mengampu! Cuma nak bagitahu you all sejujurnya I love this Tolongla Aku by @cikb_havoc66 congrats Cik B! Tepokkkkkkk!

“Dengan lagu ni harap-harap senyap la netizen dari menghina atau mengata you! This is really a good songs and lyrics dia ada maksud yang best!,” tulisnya.

IKLAN

Dalam pada itu, Michael turut berpendapat bahawa Cik B sememangnya memiliki kualiti suara yang sangat unik selain turut menitipkan ucapan selamat maju jaya buat pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta itu

“I wish you all the best and yang belum dengar pergi la dengar and suara Cik B is unique and ada value dia sendiri and bukan buat lagu untuk gimmick macam @datoserivida hehe.

“Jangan marah Dato Jujur aje! Luv u!,” kongsinya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen turut menyatakan pendapat yang sama selain turut meluahkan rasa kagum melihat pencapaian anak muda itu setakat ini.

IKLAN

Terdahulu, lagu Tolonglah merupakan ciptaan sepenuhnya Cik B dan Datuk Seri Vida dan telah pun dilancarkan pada 1 Disember lalu.

Selepas dua hari ia dimuat naik, lagu tersebut telah pun mendahului carta di selepas meraih lebih 1.5 juta penonton di laman Youtube.

Sumber: Instagram Michael Ang