Hidup di zaman serba moden ini pastinya lebih mudah kerana semuanya berada di hujung jari dan segala nota atau butiran peribadi hanya disimpan di dalam handphone sahaja.

Pastinya terganggu kerja seharian apabila handphone yang penuh dengan butiran-butiran penting hilang.

Itulah yang dirasakan oleh penyanyi popular, Syamel apabila menyedari handphone yang baru sahaja digunakan sejak dua bulan lalu hilang.

IKLAN

Handphone Hilang, Syamel Mohon Tolong Pulangkan!

Syamel berkata kepada satu sumber dia mengakui dirinya cuai ketika bersiap untuk sesi fotografi dan menyedari handphonenha sudah tiada.

IKLAN

Penyanyi ini juga turut memohon kepada sesiapa yang menjumpai handphone miliknya untuk memulangkan semula handphone tersebut kepadanya.

Handphone Hilang, Syamel Mohon Tolong Pulangkan!

IKLAN

“Saya berjanji tidak akan memanjangkan perkara ini jika individu terbabit berhajat memulangkan barang milik saya secara baik. Banyak perkara penting ada dalam telefon itu, terutama butiran kerja.

 

“Kepada individu yang terjumpa telefon pintar itu, saya mohon kembalikan dengan menghantar pesanan atau ‘private message’ melalui Instagram. Dia juga boleh menghubungi saya dengan apa saja cara yang mudah,” katanya kepada Berita Harian.

MH harap bagi sesiapa yang menjumpai handphone Syamel dapat pulangkan semula kepadanya dengan segera.

Sumber: Berita Harian

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI