Isteri kepada penyanyi Justin Bieber iaitu Hailey Bieber tidak pernah lari dari menjadi pusat perhatian dek kerana kecantikan yang dimiliki oleh model tinggi lampai yang juga personaliti media sosial terkemuka berasal dari Amerika Syarikat ini.

Malah, rutin kecantikkan Hailey bermula dari perawatan kulit wajah, penampilan, solekan hinggalah kepada hiasan kuku semuanya sering menjadi sorotan para peminatnya di seluruh dunia.

Hailey Bieber Dedahkan ‘Rahsia’ Kulit ‘Glowing’ Head-To-Toe Miliknya! Hanya Manfaatkan Dua..

Pada majlis pelancaran Rhode Skin Glazing Milk The Essential Prep Layer, baru-baru ini Hailey Bieber kembali mencuri perhatian dan tumpuan orang ramai.

Apabila dia mendedahkan tip kecantikan dan rahsia bagaimana dia memiliki kulit glowing dan memukau, tidak hanya pada bahagian wajah, malah keseluruhan tubuh badanya.

IKLAN

Tips kecantikan berkenaan dikongsikan Hailey menerusi satu muatnaik video di laman Instagram miliknya, di mana dia mendedahkan ‘Rahsia’ kecantikannya, ketika berada di New York City.

Hailey Bieber Dedahkan ‘Rahsia’ Kulit ‘Glowing’ Head-To-Toe Miliknya! Hanya Manfaatkan Dua..

“Saya akan menunjukkan kepada Anda hacks yang saya suka lakukan dengan Glazing Milk di tubuh saya.”

IKLAN

“Saya akan mengambil Glazing Milk di tangan, dan kemudian saya akan mengambil liquid highlighter, jenama Chanel, kuantiti higlighter mengikut citarasa anda dan campurkan ke dalam Glazing Milk”

Hailey berkata demikian sambil mengoleskan campuran itu ke seluruh lengan dan bahu dalam video berkenaan.

IKLAN

Hailey Bieber Dedahkan ‘Rahsia’ Kulit ‘Glowing’ Head-To-Toe Miliknya! Hanya Manfaatkan Dua.. Hailey Bieber Dedahkan ‘Rahsia’ Kulit ‘Glowing’ Head-To-Toe Miliknya! Hanya Manfaatkan Dua..

Hailey hanya menggunakan dua bahan sahaja iaitu Rhode Skin Glazing Milk The Essential Prep Layer dan Chanel Les Beige Sheer Healthy Glow Highlighting Fluid untuk membuat campuran berkenaan yang menjadi rahsia kepada kulit ‘glowing’ miliknya.

Setelah campuran dioleskan pada kulit anda, kedua produk ini bakal memberikan kesan kulit yang glowing serta tampak lebih sihat sekaligus menganjalkan kulit dari ujung kepala hingga kaki.

Menarik bukan? Selamat mencuba! Lepas ni tak perlu lagi pakai filter ‘glass skin’ sebab dengan tips dari Hailey ini, kulit anda pasti glowing dan bercahaya!