Hadiri Fashion Show Victoria Secret, Neelofa Dikecam

MH pun pelik. Dalam ramai yang suka atau yang tidak suka, tapi apa sahaja yang dilakukan selebriti sama ada baik atau tidak, pastinya menjadi perhatian. Malah tidak kurang kecaman melampau yang dilemparkan buat seseorang artis itu.

Ada mendengar berita yang kurang senang mengenai si cantik manis, Neelofa yang katanya dikecam teruk.

Berita itu mula hangat diperkatakan apabila Neelofa telah menghadiri satu pertunjukkan fesyen jenama pakaian dalam terkenal, Victoria’s Secret di Shanghai, China.

Kehadirannya di sana mula dipertikaikan oleh netizen yang katanya tidak elok wanita berhijab ke acara sedemikian. Eh kenapa pula tak boleh ni?

Neelofa ada berkongsi keterujaannya menonton pertunjukkan fesyen popular itu melalui sebuah video yang dimuat naik di laman Instagramnya.

The most diverse models line-up at this year’s show. #OPPOF5 #RedEdition #OPPOxVSFashionShow #CaptureTheRealYou

A post shared by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on

“The most diverse models line-up at this year’s show.” Tulisnya di laman tersebut

Bagaimanapun, pengikutnya berpendapat Neelofa tidak patut menghadiri acara seperti itu memandangkan dia seorang muslim yang bertudung. Malah, seolah dia mempromosikan acara tersebut secara tidak langsung.

IKLAN

Namun, ada juga yang berpendapat tidak salah Neelofa menghadiri acara berkenaan. Lagipun, Neelofa pergi membawa nama Malaysia. Lebih-lebih lagi atas urusan kerja sebagai duta kepada jenama Oppo.

Apa-apapun untung betul insan bernama Neelofa ni kan. Bukan sahaja cantik, pandai bergaya malah dia juga sangat bertuah kerana berkesempatan berjumpa dengan ’angel’ Victoria’s Secret depan mata.

Posting ini telah mendapat perhatian ramai hingga mengumpul jumlah like sebanyak hampir 173 ribu.

Rata-rata netizen cemburu dan tumpang gembira atas peluang yang dimiliki oleh Neelofa.

Okay tak nak cakap banyak, korang tengok sendiri gambar-gambar Neelofa sepanjang berada di Shanghai, memang menawan habis!

IKLAN

 

Foto : IG Neelofa