Selepas viral foto kurang sopan yang dirakam secara selfie melibatkan gadis yang dikenali sebagai Mell bersama lelaki mirip Aliff Aziz, tiba-tiba muncul pula sekeping foto Aliff bersama seorang lagi wanita dikenali sebagai Mei Fina.

Malah, foto tersebut melihatkan mereka sedang bercumbu mesra yang kini sudah pun tular terkini media sosial dan menjadi bualan hangat ramai pihak.

Difahamkan, wanita tersebut memegang status janda dan mempunyai seorang anak lelaki.

Bagaimanapun, Mei telah merakam video secara Live di Facebook miliknya dan memaklumkan perkara sebenar, baru-baru ini.

“Assalamaualaikum. Terima kasih sebab viralkan saya dengan Aliff..Tapi gambar itu gambar lama gila. Kenapa nak upolaod sekarang?

“I dengan Aliff tak pernah ada hubungan. Jadi, tak payah komen macam-macam. Alaa.. Macam korang tu ahli syurga.. Lain kali, selidik dulu..  “Sebelum korang nak kecam orang, cermin diri dulu. Kalau tak nak laki hampa kena rampas, puki tu kasi wangi sikit. baru laki tak lari. 

“Setakat Aliff Aziz apalah sangat. Ni lah melayu. Otak cetek. Aku malas nak layan jenis orang mcm ni. Tu gambr lama lahh… Baru sekarang nak viral. 

 “For your info, baru-baru ni fon aku hilang kat club sebelum puasa, pastu tak pasti, ada orang ambil gambar dan baru sekarang nak viralkan. GOOD JOB!

 “Semua orang tahu Alif tu macam mana. Jangan salahkan perempuan je. Jangan nak kata “alaaa…si perempuan tu pun melayan. HELLO! Ingat body dan muka mcm aku ni tak laku ke?

 “Cakap dengan artis sendu tu, tak payah nak bajet sangat! Alahaiii setakat Aliff Aziz apalah sangat..Lain lah kalau Datuk ke Tan Sri ke.. Ni Alif? What the hell! Boleh pergi mampus lah,” katanya.

Video Live FB : 

https://www.facebook.com/fina.anatasya.900/videos/vb.100009500508202/2327701144223213/?type=2&video_source=user_video_tab

Terdahulu, sebuah akaun Twitter mulai sebar foto Aliff bersama gadis tersebut dipercayai diambil di sebuah bilik hotel.

Kisah sensasi itu terus panas hingga menyebabkan isteri Aliff, Bella Astillah membuat luahan mahu meninggalkan suaminya itu di Instagram.

Video : Facebook Mei Fina

Apa Kata Anda