[GAMBAR] Tema Bollywood, Shila Amzah Nampak Cantik Di Malam Berinai!

Wah nampaknya tak lama sahaja lagi Shila Amzah akan bergelar isteri kepada pilihan hatinya, Haris Idraki Elias.

Pejam celik pejam celik tinggal beberapa jam sahaja lagi dia bakal bergelar isteri.

Seperti biasa Shila juga tidak lepaskan peluang mengenakan tema Bollywood untuk malam berinainya yang akan berlangsung beberapa jam sahaja lagi.

Apa yang MH boleh katakan, Shila yang mengenakan pakaian Hibdustan rona biru nampak cukup berseri sambil ditemani insan-insan disayanginya..

IKLAN

Okay tak nak cakap banyak korang tengok sendiri beberapa gambar di sekitar majlis malam berinainya yang cukuo meriah!

IKLAN

View this post on Instagram

And that’s a wrap! Such a magical night it has been—with Moroccan music, dancing and soulful voices blazing from the speakers, you cannot even begin to imagine how meticulously crafted this event. Only those who are present could express the feeling ? Luckily the henna will be immortalized in the picture together with all who attend. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ More updates coming soon from this official @shahilaamzah wedding channel… stay tuned! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Alhamdulillah, selesai sudah majlis berinai yang penuh gilang gemilang. Dengan muzik, tarian dan nyanyian yang didendangkan, tidak dapat dibayangkan betapa rapinya perancangan majlis: hanya yang hadir menjadi saksi ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nantikan kemaskini dari saluran rasmi perkahwinan @shahilaamzah… teruskan bersama kami! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sharisoffthemarket #shilaxharis

A post shared by MALAYSIA EVENT PLANNER (@anhevents) on