[GAMBAR] Mira Filzah Bakal Bergelar Isteri Malam Ini, 6 Busana Pengantin Artis Terkenal Kita Pun Tak Jemu Dipandang!

Meski situasi semasa dunia yang berlaku ketika ini, namun jodoh para selebriti kita dalam membina mahligai perkahwinan tetap mekar terjalin.

Berkongsi hari bahagia mereka para peminat, ramai juga yang pastinya teruja melihat persalinan raja sehari selebriti yang dikenakan.

Malam ini, figura popular Mira Filzah juga sudah pun mengumumkan mengenai majlis nikahnya dan momen bermakna itu turut dipancarkan secara langsung di kaca TV.

Pasti juga ramai yang tidak sabar menantikan rekaan bagaimana yang akan dikenakan pelakon dan hos terkenal ini bukan?

Istimewa, MH bariskan beberapa busana perkahwinan yang dikenakan selebriti wanita kita sama ada ketika diijabkabul atau pun saat melangkah ke majlis resepsi.

Hasil bidikan jurufoto rasmi selain skuad cantik raja sehari masing-masing menyerlahkan seri dan aura pengantin bukan?

Doa kami, semoga bahtera perkahwinan kalian kekal sehingga ke ahir hayat, till jannah.

IKLAN

Elly Mazlein & Azlan Che Noh

View this post on Instagram

Apa beza imam masjid dengan saya??⠀ ⠀ Apa bezanya??⠀ ⠀ Imam masjid imam kan ramai makmum, tapi saya akan jadi imam awak dan keluarga kita #CiaCiaCia⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction .⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ .⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO untuk kami bantu dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡

A post shared by WEDDING PHOTO & VIDEO EXPERT (@faridismproduction) on

Emma Maembong & Muhammad Shazli

View this post on Instagram

𝙍𝙀𝙎𝙀𝙋𝙎𝙄 𝙀𝙈𝙈𝘼 𝙈𝘼𝙀𝙈𝘽𝙊𝙉𝙂 & 𝙎𝙃𝘼𝙕𝙇𝙄 𝘿𝘼𝙏𝙊 𝘼𝙕𝙃𝘼𝙍 🖤🤍 #EmmaxShazli . 07 Mac 2020 @boraombak_marinaputrajaya . Decorator/ Wedding Planner @rekateemor . Emcee: @zulinaziz Guess Management: @weddie.my . Official Photographer / Videographer @cstproduction . Others Photographer @atelierporto @amirnaufalphotography @pitcha_photographer . Wedding Organizers @along.zaisuria . Bride/Groom Attire : @rizmanruzaini . Makeup : @khirkhalid Hairstylist : @juuu.ko Henna : @cempaka.inai . Lightings: @deejay_jeevan . PA Sistem: @anfentertainment89 . Catering: @rosekatering . Wedding Cake : @petitchef_cakes . Doorgift Exclusif : @mykiehls . Doorgift: @soapster_my @doorgift2youu @senitukang . Limosin: @samsonmaxluxury @afiqmax @shakilaila19 . Invitation Card : @nikahsatu . Backdrop @rsvpkl . Band: @_ninaandtheboys . Violinist: @aqmaldanielofficial . Thanks😍 @ellaaminuddins @wanyhasrita @amiraaothman @kakaazraff @arajohari @nuha_bahrin @beego_linda . #EmmaxShazli #emmamaembong #emanizers @emma.shazli .

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

Zahirah Macwilson & Aiman Hakim Ridza

Tasha Shilla & Muhammad Atiq 

IKLAN

Zarina Anjoulie & Eilyas Azhar

Miera Leyana & Rosland Othman