Kecoh menerusi Twitter baru-baru ini apabila ada pengguna media sosial mendakwa, bintang Insta yang dulunya popular menerusi panggilan ‘Awek Cendol’, Nija atau nama sebenarnya, Nur Anizah Tahang sudah pun tiada apa-apa hubungan dengan lelaki yang dikatakan kekasihnya sebelum ini, Aiman.

Malah, jika dahulunya mereka sering memuat naik gambar mesra menerusi media sosial masing-masing, namun kini semuanya sudah bertukar apabila difahamkan, keduanya kini sudah pun berpisah seterusnya membawa haluan masing-masing.

Malah, perkara tersebut diperkuatkan lagi dengan muat naik foto mesra Nija bersama seorang lelaki yang dikenali sebagai Izzat saat mereka bersama-sama isi masa di Langkawi baru-baru ini.

IKLAN

Sementara foto Aiman pula turut dimuat naik seorang wanita lain menerusi media sosial. Apa sebab atau punca yang menyebabkan hubungan mereka terhenti di pertengahan jalan, tidak pula didedahkan.

IKLAN

IKLAN

Bagaimanapun, Nija menerusi Instagram sehari lalu ada memaklumkan dia tidak kisah untuk berkawan dengan sesiapapun. Jika benar mereka sudah tiada apa-apa hubungan, anggaplah saja sudah tiada jodoh kan?

“Semua single so tak kisahlah nak berkawan dengan sesiapa pun. Thanks for short vacay guys & thanks juga banyak beri aku nasihat weh.

 

“I will miss you guys,” tulisnya.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI