Kecoh di kalangan netizen apabila foto-foto majlis pelancaran dan rumah terbuka jenama kosmetik yang diasaskan oleh pelakon Syatilla Melvin dan adik-beradiknya yang lain mulai diperkatakan selepas ia dikongsi di media sosial.

Kebanyakannya memberi respon terhadap penampilan adik kepada isteri Shaheizy Sam, iaitu Syifa Melvin yang didakwa netizen sebagai tidak menutup aurat dengan sempurna pada majlis yang bertemakan Arabian Night itu.

Tampil mengikut tema dalam helaian persalinan serba hitam, pemakaian turban oleh pelakon dan bintang media sosial itu bagaimanapun dilihat sedikit ‘mengganggu’ kerana menampakkan anak rambut.

IKLAN

Lalu, ia mencetus pelbagai komen di Instagram, khasnya di Instagram Syatilla meski ada yang memuji kecantikan adik-beradik itu.

IKLAN

[GAMBA] Penampilan Syifa Melvin Di Rumah Terbuka Produk Dipertikai, Netizen Minta Jaga Aurat [GAMBA] Penampilan Syifa Melvin Di Rumah Terbuka Produk Dipertikai, Netizen Minta Jaga Aurat [GAMBA] Penampilan Syifa Melvin Di Rumah Terbuka Produk Dipertikai, Netizen Minta Jaga Aurat

Bahkan di ruangan komen Syifa juga, ada netizen yang turut memperkatakan mengenai hal sama.

IKLAN

[GAMBA] Penampilan Syifa Melvin Di Rumah Terbuka Produk Dipertikai, Netizen Minta Jaga Aurat

Foto: Instgram Syatilla, Syifa Melvin

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI