Beauty with brain… Gambaran paling sesuai untuk menggambarkan figura ini.

Bahkan melihat aktiviti yang sering dilakukan daripada menghadiri pelbagai majlis kepada dunia glamor dan sekali sekala bercuti di tempat menarik, pasti ramai yang ingin menjadi sepertinya.

Namun hakikatnya, bukan mudah untuk menjadi wanita seperti Noor Neelofa Mohd Noor.

Terdahulu, pelakon terkenal itu telah menghiasi majalah berprestij, Forbes Asia yang memaparkan ahli perniagaan berpengaruh dari seluruh dunia termasuk Vivy Yusof. Dan kini, Neelofa barang kali sudah boleh tersenyum bangga.

Lebih membanggakan, baru-baru ini juga Neelofa sekali lagi menempatkan dirinya antara selebriti paling berpengaruh di Malaysia.

IKLAN

Neelofa telah memuat naik gambar dari Twitter Forbes Asia, dimana dia bersama beberapa wanita berjaya lain berserta quotes “ As a Muslim woman, I believe in gender equality for all.”- Neelofa, di akaun Instagramnya, baru-baru ini.

Forbes Asia Muat Naik Gambar Neelofa Di Twitter

“Gender equality is not just a woman’s issue, it is a human issue. It is our duty as members of the society to educate ourselves on this so we leave a better world for our future generations,” tulisnya di instagram

Foto yang dikongsinya itu mendapat perhatian ramai pengikut di laman sosial berkenaan yang memberi pelbagai maklum balas positif berhubung gambar itu.

IKLAN

Forbes Asia Muat Naik Gambar Neelofa Di Twitter

Ruangan komen gambar itu menerima pelbagai reaksi netizen yang mengagumi pakej yang ada pada Neelofa sebagai wanita yang berjaya dan mempunyai rupa paras yang cantik.

IKLAN

MH mengucapkan tahniah buat Neelofa yang berjaya mengharumkan nama Malaysia dan wanita muslim ke mata dunia.

Forbes Asia Muat Naik Gambar Neelofa Di Twitter

 

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook  Media Hiburan * Instagram  mediahiburanofficial * Youtube  Media Hiburan Official[/su_heading]