Fakhrul UNIC Selamat Jalani Pembedahan

Penyanyi anggota kumpulan nasyid UNIC, Fakhrul memaklumkan telah selamat menjalani pembedahan kecil di bahagian hidungnya, pada Rabu.

Lalu, Fakhrul meluahkan rasa syukur kerana operasi pembedahan berjalan dengan lancar.

Alhamdulillah selamat operate td pg..tq doc n nurses @kjmcofficial . kena bius power punya, doc baru ja dok ajar ngucap n bismillah, takdan abes ikut sedar2 dah siap . Tp mujur tak jaga..ngeri gak bila tgk cth sinus surgery kt youtube .

“Now tgh recover balik..hidung bleeding, so doc letak packing..sehari la rini kena survive nafas ikut mulut. Boleh lemas oo.

IKLAN

“Hopefully esok luka sembuh n boleh remove packing dlm hidung tu..saja la nak share kt hampa, Maha suci Allah yg mencipta kita..tgkla mcm mana rupa dlm hidung kita tu..

“syukur bnyak2 Allah bg kita bernafas. Doakan sy k.  sapa pernah buat ni share la tips2 recover cpt k #fesssurgery #nikmatbernafas #syukur,” tulisnya menerusi entri di Instagram

Sebelum ini, Fakhrul atau nama lengkapnya Mohd Fakhrul Radhi pernah memberitahu mengalami masalah hidung tersumbat dan kesukaran untuk bernafas.

IKLAN

Foto: Instagram Fakhrul UNIC

“Solat Itu Kehidupan. Ada Rehat, Tenang Dan Bahagia,” – Fakhrul UNIC