Pelakon, Izara Aishah tampil menjelaskan sebuah foto berkaitan dirinya menunjukkan punggungnya.

Dia mengatakan bahawa foto yang tersebar itu sudah diedit dan punggung asalnya tidaklah sebesar itu.

“Also about my bum. Maaf ya boleh scroll up if you don’t like.

“I go to gym for 3years concentrate on 1 part sahaja -my bum. Tak sentuh perut, tangan dan lain2 and I only do weights.

“I was fat. Bila berisi, senang nak buat bum part. I stopped Muay Thai and cardio. I promise.

“This photo diorang edit bagi mengarut dan nampak begitu Lucah. It’s not real, my bum don’t look like that it’s too big. I wouldn’t like it if I have that size. Eee,” jelasnya.

Tambahnya lagi, dia turut berkongsi foto sebenar punggungnya di majlis tersebut bagi mengelakkan salah faham.

“This is the real photo. It’s not that big. So makcik, stop hating. You want your body to look nice, go work out and hire a really good trainer.

“I don’t ‘suntik’. That injection thing the vampire treatment pun I don’t support all that stuff. Please,” jelasnya.

Hebat ya netizen boleh edit sampai macam tu sekali. MH harap dengan penjelasan Izara itu tiadalah lagi spekulasi tidak elok lagi. Lagipun, perkara macam ni boleh dikategorikan sebagai ‘body-shaming’ juga.

Foto: Instagram Izara Aishah

Apa Kata Anda