Perjalanan kumpulan Nik Qistina & DP Fam dalam program realiti tarian Dansa Dan Sing berakhir selepas tersingkir di konsert minggu ketiga, pada Ahad.

Program hiburan tarian dan nyanyian itu bersiaran secara langsung dari dewan MBSA,Shah Alam di Astro Ria dan Ria HD.

Kali ini, para peserta telah diberikan tema ‘Vice Versa Irama’ di mana para peserta diberi cabaran menukar susun atur irama dan melodi lagu kepada rentak berlawanan.

Apabila diumumkan sebagai peserta tersingkir, Qistina meluahkan rasa syukur dan berbangga dengan pencapaian mereka sekimpulan meski gagal mara ke peringkat seterusnya.

IKLAN

“Dari semalam banyak dugaan yang berlaku pada saya dan salah satu sebab saya tersingkir malam ini kerana saya sangat gementar.

“Selain itu, kesihatan saya kurang baik hari ini sebab saya demam, selsema dan batuk tapi itu bukan satu alasan untuk diri saya.

“Tapi secara keseluruhannya saya rasa sangat bersyukur walaupun tersingkir sebab kumpulan saya sangat menakjubkan.

IKLAN

“Saya bukan seorang penari yang profesional dan pertama kali memasuki pertandingan tarian memang ada banyak dugaan dan cabaran.

“Ini merupakan satu pengalaman yang berharga sebab saya tak pernah menari secara serius sebelum ini.

IKLAN

“Terinat kasih kepada pihak Astro kerana memberikan saya peluang ini tapi rezeki saya setakat ini sahaja, InsyaAllah mungkin rezeki yang lebih di masa akan datang,” katanya kepada media.

“Dari Semalam Banyak Dugaan Yang Berlaku”- Tersingkir Dansa Dan Sing, Ini Pengakuan Nik Qistina

Selain Nik Qistina & DP Fam dua peserta lain yang mengumpul markah terendah di ialah kumpulan Arja & The Pirates dan Atilia Haron, Yasmin Hani & The Lola.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI