Gara-gara menangis berlinangan air mata ketika pengumuman pemenang Anugerah Juara Lagu 32, pelbagai spekulasi timbul.

Jika dahulu Nabila Razali pernah mencipta dan menimbulkan kontroversi kononnya ‘bercinta’ dengan pelakon Aedy Ashraf, kali ini kemesraan di antara penyanyi lagu Pematah Hati bersama Hael pemilik lagu Jampi telah membuatkan ramai tertanya-tanya apakah mereka punyai sebarang hubungan atau hanya sekadar bersahabat sahaja.

Seperti yang semua tahu, sebelum ini MH sendiri pernah tanya Bella mengapa dia menangis ketika Hael memiliki kemenangan AJL32, Nabila menjelaskan hubungan mereka hanya sekadar rakan baik.

Namun baru-baru ini, Nabila ada muncul di majlis Jampi Appreciation Night (Malam Penghargaan Lagu Jampi) dan kemunculannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada pengikutnya.

‘Cepat-cepatlah Naik Pelamin!’ Peminat Teruja Lihat Nabila Razali & Hael Husaini Bersama

IKLAN

Lagi pula apabila Nabila berkongsi video pendeknya bersama Hael yang bergambar di hadapan kek membuatkan ramai mula berspekulasi tentang hubungan mereka.

Walaupun ramai selebriti yang lain juga turut hadir namun bayangan mereka berdua mendapat perhatian.

IKLAN

‘Cepat-cepatlah Naik Pelamin!’ Peminat Teruja Lihat Nabila Razali & Hael Husaini Bersama

Malah, ramai yang suka melihat keakraban mereka berdua dan ada juga yang mula merestui mereka berdua walaupun hakikatnya mereka berdua hanya sekadar berkawan.

IKLAN

‘Cepat-cepatlah Naik Pelamin!’ Peminat Teruja Lihat Nabila Razali & Hael Husaini Bersama ‘Cepat-cepatlah Naik Pelamin!’ Peminat Teruja Lihat Nabila Razali & Hael Husaini Bersama ‘Cepat-cepatlah Naik Pelamin!’ Peminat Teruja Lihat Nabila Razali & Hael Husaini Bersama ‘Cepat-cepatlah Naik Pelamin!’ Peminat Teruja Lihat Nabila Razali & Hael Husaini Bersama ‘Cepat-cepatlah Naik Pelamin!’ Peminat Teruja Lihat Nabila Razali & Hael Husaini Bersama ‘Cepat-cepatlah Naik Pelamin!’ Peminat Teruja Lihat Nabila Razali & Hael Husaini Bersama

Walaubagaimanapun MH nak ucapkan tahniah sekali lagi buat Hael atas kemenangan AJL32 yang lalu dan mudah-mudahan karier Hael akan meningkat dan berkembang dari masa ke masa.

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI