Pelakon Nabila Huda ada memuat naik sekeping gambar menerusi laman Instagram miliknya.

Bintang Munafik ini berkongsi foto dirinya yang polos tanpa solekan, sejurus bangkit dari tidur.

Di samping itu, Abil turut berkongsi tips diet untuk mengurangkan berat badan.

Kongsi bintang versatil itu lagi, dia amat menjaga permakanan demi untuk mengekalkan kecantikan diri.

“Hello good morning! I just posted some videos on my YouTube ! Korang pergi la subscribe senang Nanti korang dapat notifications everytime I post anything kan.

“Tekan je kat link kt bio I atas tu. Tau tak bio tu apa? Kalau tak tau Nanti I buat tutorial video okay.

“Kenapa muka monyok? Sebab dari semalam saya kelaparan tak makan tengah tunggu 5pm later Baru boleh makan. Intermittent Fasting dah kembali lagi..20 hours fast 2 hours makan,” maklumnya.

Malah, Abil juga bakal berkongsi cara yang dipraktik bagi mengawal nafsu makan.

“Tapi abil chose makan 1 meal je. Other than that, Just water. Nanti abil share kat korang Macamana I handle hidup tanpa makan.

“Abil buat IF ni Utk kesihatan diri al maklum lah dah separuh umur kan..dan paling penting Untuk kerja Yang akan datang..I wanna look good on screen as a fighter!wish me luck #TeamNike,” tulisnya.

View this post on Instagram

Hello good morning! I just posted some videos on my YouTube ! Korang pergi la subscribe senang Nanti korang dapat notifications everytime I post anything kan..Tekan je kat link kt bio I atas tu. Tau tak bio tu apa? Kalau tak tau Nanti I buat tutorial video okay.. Kenapa muka monyok? Sebab dari semalam saya kelaparan tak makan tengah tunggu 5pm later Baru boleh makan. Intermittent Fasting dah kembali lagi..20 hours fast 2 hours makan. Tapi abil chose makan 1 meal je.Other than that, Just water.. Nanti abil share kat korang Macamana I handle hidup tanpa makan..Abil buat IF ni Utk kesihatan diri al maklum lah dah separuh umur kan..🙄 dan paling penting Untuk kerja Yang akan datang..I wanna look good on screen as a fighter!wish me luck!!!🥰 #TeamNike

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Lantas pada masa sama, peminat memuji wajah Abil yang kelihatan cantik yang polos tanpa solekan.

Alahai, ternyata wajah Abil sangat awet muda dan cantik walaupun tanpa solekan.

Foto : Instagram Nabila Huda