Jika semalam MH ada siarkan tentang pendapat Siti Nordiana yang tidak mengambil pusing dengan keputusan Separuh Akhir Muzik-Muzik32…

Baca: “Itu Rezeki Mereka, Harap Mereka Buat Yang Terbaik”- Siti Nordiana

Namun pagi ini kami diberitahu ada seorang selebriti yang kurang berpuas hati dengan keputusan Muzik-muzik32. Malah, selebriti tersebut dikatakan turut berkata sinis tentang pemilihan tersebut. Betul ke?

Siapa lagi kalau tak lain dan tak bukan, Si Kenit, Ayda Jebat!

Ayda Jebat Susah Terima Kenyataan?

Ayda seakan memerli seseorang dengan membalas komen peminat sambil berkata mungkin juri tidak suka padanya dan mungkin dirinya perlu berbuat baik dengan juri untuk terpilih dalam pencalonan tersebut.

IKLAN

Ayda Jebat Susah Terima Kenyataan?

Ayda Jebat Susah Terima Kenyataan?

Tidak terhenti di situ, malah dia turut berkata kemungkinan besar dia perlu memuat lagu ala 90an supaya semua boleh terima lagu-lagunya.

IKLAN

Ayda Jebat Susah Terima Kenyataan?

Malah Ayda kerap menggunakan perkataan ‘I won’ apabila pengikutnya terus memberi semangat.

Ayda Jebat Susah Terima Kenyataan? Ayda Jebat Susah Terima Kenyataan?

IKLAN

Tapi kami agak pelik, jarang sekali Ayda meluahkan rasa kekecewaannya secara terbuka seperti ini. Apa yang dah jadi? Hmmm… sesuatu sangat kan?

Walaubagaimanapun, Ayda masih tidak lupa untuk memberi semangat pada peminatnya yang sedang menahan kekecewaan apabila penyanyi kegemarannya itu tidak berjaya ke peringkat akhir.

Ayda Jebat Susah Terima Kenyataan?

MH rasa apa yang Ayda luahkan ini sebenarnya tidaklah bermaksud dia tidak berpuas hati atau dengan sengaja mempertikaikan kredebiliti juri. Tetapi mungkin hanya sekadar mengusik….

Takpe Ayda, tidak semestinya yang tidak berjaya itu tidak bagus bukan? Apapun kami doakan supaya lagu Ayda MATA akan terus mencuri hati pendengar.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI