Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa?

Gara-gara berkongsi gambar di set pengambaran dengan menggunakan hashtah #Shootingraya dan #Cheritackita, Nija atau lebih dikenali dengan Awek Cendol di serang dengan pelbagai respon daripada netizen.

Keluarga yahya on set! #shootingraya #cheritackita

A post shared by ANIZAH TAHANG (@_ninija) on

Rata-rata mempersoalkan dan mempertikaikan mengapa Nija diberi watak dan ditawar berlakon. Malah ada juga yang bergaduh sesama sendiri mempertahankan pandangan masing-masing.

Bukan itu sahaja, ada juga yang beranggapan industri drama bakal di rosakkan oleh kehadirannya.

Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa?Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa? Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa?

IKLAN

Bagaimanapun, tidak kurang juga yang tetap menyokong dan tumpang gembira atas murah rezeki Nija sejak isu cendol menjadi viral.

Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa? Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa? Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa? Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa? Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa?

Tetapi apa yang lebih lucu, ada juga yang mengaitkan gambar tersebut dengan nasib yang akan menimpa Aiman (kekasih Nija) dan meramalkan apakah nasib Aiman selepas Nija semakin popular.

Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa? Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa? Awek Cendol Jadi Artis, Netizen Yang Bergaduh! Dah Kenapa?

Aduh ada sahaja netizen nak mengusik Nija ya! Buat pengetahuan semua, Nija mendapat tawaran berlakon untuk drama berjudul ‘Lelaki Tak Pernah Puas’ yang bakal ditayangkan musim raya nanti.

IKLAN

Apapun bagi MH, sekirannya Nija memang berbakat dalam berlakon why not untuk Nija mencuba bukan?

So apa pandangan korang?