‘Awat Make Up Macam Annabelle ni’ – Netizen Samakan Make Up Anak Che Ta Dengan Patung Annabelle

Kalau sudah bergelar selebriti sememangnya setiap apa yang dilakukan memang sentiasa mendapat perhatian netizen.

Bukan sekadar diri mereka sahaja yang diperhatikan malah anak, suami, isteri dan semua yang ada kena mengena dengan artis tersebut turut mendapat tempias daripada netizen.

Baru-baru ini kaum berbangsa Cina di negara kita telah menyambut sambutan Tahun Baru Cina dan MH lihat ramai juga golongan artis yang sama-sama memeriahkan sambutan ini dengan rakan-rakan bangsa cina mereka.

MH tertarik dengan gambar-gambar anak pelakon popular, Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta iaitu Aaisyah Dhia Rana yang turut memakai pakaian tradisional kaum Cina, cheongsam.

Kalau korang merupakan pengikut setia Aaisyah di Instagram, pasti korang tahu yang Aaisyah sangat suka dengan make up.

Dalam gambar tersebut, Aaisyah juga telah memakai make up namun begitu, nampaknya ada segelintir netizen berkata Aaisyah kelihatan seperti patung berhantu dalam filem popular, Annabelle.

Ok jom MH share sikit gambar Aaisyah yang orang cakap nampak macam Annabelle tu.

IKLAN

Aaisyah dah lambat nak p qaya ni .. #15/2/18

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Aaisyah nak wish Gong xi fa cai . #16/2/18 #aaisyahdhiarana . . ? @mapheez

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

IKLAN

Walaupun ada segelintir yang cakap muka Aaisyah kelihatan macam Annabelle namun ramai juga yang berkata Aaisyah kelihatan sangat comel.

maaisarah: @hana__azm hahaha comel gila! Saya tak mampu lawan. Bibir merah nau ??

brownies_balqis: Comel nye aaisyah merah menyala

noorsuzie: Comelnye dia pkai lipstick merah menyala

Apapun di mata MH Aaisyah memang sentiasa comel dan MH seronok melihat keletah Aaisyah lagi-lagi bila dia bercakap dengan loghat utara.

Sumber: Instagram Aaisyah Dhia Rana