Awal malam tadi, gadis yang mulai diperkatakan ramai selepas didakwa kantoi curang dengan lelaki yang didakwa mirip penyanyi dan pelakon Aliff Aziz ada memuat naik beberapa insta stories di Instagram.

Menggunakan aplikasi Ask Me Question, remaja itu ada memberikan jawapan terhadap pertanyaan yang dibuat netizen mengenai beberapa perkara, termasuk hal melibatkan Aliff Aziz.

Antaranya soalan yang ditanya ialah ‘mana Aliff Aziz’ dan ini jawapan yang diberikan remaja tersebut.

“Yang kau tanya aku kenapa? Alamak kau, aku pun tak tahu aku tak jaga orang. Aliff Aziz mana ek?,” katanya.

Sementara video seterusnya, ada pula yang tanya sama ada tidakkah isteri Aliff marah andai keluar lewat hingga malam.

Ini pula jawab remaja tersebut;

“Apalah kau ni? Sakai-sakai je. Bila masa pulak aku lepak dengan Aliff?,” maklum gadis yang disapa sebagai Mell.

Bagaimanapun, beberapa jam lalu pula, Mel ada memuat naik status yang menyuarakan tindakan seseorang yang viralkan fotonya hanya kerana hutang.

“Wey kau nak kutip hutang janganla sampai viral gambar aku macam tak ada otak je. Korang tak tahu cerita jangan lebih,” tulisnya.

Lalu, ia disusuli pula dengan beberapa potongan video luahan melibatan isu sama terhadap seorang individu lain.

Terdahulu, remaja berkenaan mulai menjadi perhatian ramai apabila dia dikatakan kantoi dengan lelaki yang didakwa sebagai Aliff Aziz selepas foto selfie mereka bedua mulai viral selepas dikongsi pengguna Twitter.

Foto: Instagram @nismelll__

 

 

Apa Kata Anda