Cristiano Ronaldo sebelum ini mengesahkan bahawa beliau kini adalah bapa kepada pasangan kembar Mateo dan Eva selepas Portugal tersingkir dari aksi Piala Konfederasi di Rusia Terbaharu.

Ronaldo menarik perhatian lebih dari 5 juta peminat dengan perkongsiannya di Instagram miliknya.

Anak Sulung Ronaldo Peluk Adik Kembar

Gambar yang di muatnaik menunjukkan beliau bersama anak lelakinya, Cristiano Ronaldo Jr. memperkenalkan pasangan kembar itu dengan masing-masing dipeluk dua beranak itu.

IKLAN

Gambar tersebut dimuat naik menerusi Instagram pemain berusia 32 tahun itu pada Selasa semasa percutian keluarga pertama disertai kesemua anak-anaknya.

Anak Sulung Ronaldo Peluk Adik Kembar

Anak Sulung Ronaldo Peluk Adik Kembar

IKLAN

Ruangan komen di instagram Ronaldo dihujani pelbagai reaksi daripada sebahagian kira-kira 105 juta pengikut Ronaldo di laman sosial yang memperlihatkan beliau bersama anak lelakinya memeluk kembar yang bernama Mateo dan Eva.

Menerusi gambar tersebut jelas terpancar kegembiraan dan kebanggaan Ronaldo bergelar bapa kepada Ronaldo Jr dan pasangan kembar itu.

IKLAN
Cristiano Ronaldo memperoleh 310,000 Dolar setiap posting di Instagram, menjadikannya ketiga di senarai dunia di belakang Selena Gomezdan Kim Kardashian.

Anak Sulung Ronaldo Peluk Adik Kembar

 

 

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook  Media Hiburan * Instagram  mediahiburanofficial * Youtube  Media Hiburan Official[/su_heading]

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI