Anak-Anak Punca Anzalna Nasir ‘Berhenti’ Berlakon; “Penat Yang Puas!”

Sejak dikurniakan cahaya mata, pelakon Anzalna Nasir semakin jarang kelihatan di kaca televisyen kerana ingin memberikan fokus terhadap penjagaan dan pembesaran anak-anak.

Menurut Anzalna atau nama sebenar, Nur Anzalna Md Nasir, 34, anak-anak merupakan punca kenapa dia mengambil keputusan untuk memperlahankan karier seninya sebagai seorang pelakon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanif Zaki (@hanif_zaki)

“I still love being a mother. Penat yang puas! Dapat tidur tiga jam pun, bangun pagi tetap bertenaga bila tengok muka anak-anak.

“Paling best bila anak-anak dah besar nanti kita boleh cerita ragam mereka daripada baby sampai ke besar sebab kita sendiri yang menjaga mereka.

“Ada maid atau tidak, tugas menjaga anak 100% pada saya dan suami. Tak nak anak membesar di tangan orang lain (punca kenapa saya tidak shooting drama),” tulisnya dalam perkongsian di InstaStory.

IKLAN

Anak-Anak Punca Anzalna Nasir ‘Berhenti’ Berlakon; “Penat Yang Puas!”

Hasil perkongsian hidup dengan Hanif Zaki, Anzalna mempunyai dua cahaya mata lelaki iaitu Mohamad Eidress, 2, dan Mohamad Emirhan yang kini berusia lima bulan.

Walaupun baharu memiliki dua anak, namun Anzalna berkata rumahnya tetap ‘kecoh’ dengan ragam dan keletah anak-anaknya.

“Anak dah dua ni kecoh juga. Baru dua tau… hahahaha. Kadang terfikir macam mana my mum and dad jaga kami lima beradik without helper. Hebattt!” tulisnya lagi.

Sekadar info, Anzalna memulakan kerjaya seni selepas bergelar finalis Dewi Remaja 2009/2010.

Antara drama lakonannya yang menjadi perhatian ialah seperti Memori Cinta Suraya, Dendam Aurora dan Love You Mr. Arrogant.

IKLAN

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto: Instagram Anzalna Nasir