Syukur semuanya berjalan dengan lancar. MH tumpang gembira atas berita yang baru sahaja didengari mengenai kelahiran puteri sulung Lufya pada 11 November 2017.

Melalui posting di Instagram, Lufya dan suaminya berkongsi rasa kegembiraan dan bersyukur kerana anaknya telah dilahirkan dengan cukup sifat dan sihat.

Alhamdulillah, Lufiya Selamat Lahirkan Anak Pertama!

Dengan berat 3.39kg, Lufya tidak ketinggalan berterima kasih pada doktor yang telah menyambut kelahiran anak perempuannya.

IKLAN

Malah, Lufya sempat mengusik suaminya yang turut ada dalam bilik bersalin dan mengatakan Hafiz seperti seorang cheerleader yang memberinya semangat.

Malah, suaminya itu juga berkesempatan memotong tali puast bayi perempuannya itu sendiri.

Bismillahirahmanirahim. Alhamdulillah syukur our princess #babyL selamat dilahirkan secara normal dan baby dalam keadaan sempurna dan cukup sifatnya. Dilahirkan pada tarikh 11.11.17 jam 6.32 petang dengan berat 3.39kg. Terima kasih Dr. Arifah yang dibantu oleh suami @chehafiz007 menyambut kelahiran Baby L dengan baik. Daddy dah macam cheerleader kat labour room semalam? Untungnya baby L daddy die sendiri yang potong tali pusat die.. Amboiii daddy’s girl sangat! Terima kaseh kepada seluruh keluarga Lufya & Hafiz yang tak putus-putus mendoakan dan tidak lupa juga sahabat, penyokong industri, followers yang memberikan kata-kata semangat, dan doa anda. Sayang sokmo❤️ . Maternity ward deco by @rufflesandbloomers bloomers . #newborn #babyL #normal #delivery #111117 #babygirl #november #2017

A post shared by ? Baby L (@lufyaluvya) on

IKLAN

“Bismillahirahmanirahim.

“Alhamdulillah syukur our princess #babyL selamat dilahirkan secara normal dan baby dalam keadaan sempurna dan cukup sifatnya. Dilahirkan pada tarikh 11.11.17 jam 6.32 petang dengan berat 3.39kg. Terima kasih Dr. Arifah yang dibantu oleh suami @chehafiz007 menyambut kelahiran Baby L dengan baik. Daddy dah macam cheerleader kat labour room semalam? Untungnya baby L daddy die sendiri yang potong tali pusat die.. Amboiii daddy’s girl sangat!

IKLAN

“Terima kaseh kepada seluruh keluarga Lufya & Hafiz yang tak putus-putus mendoakan dan tidak lupa juga sahabat, penyokong industri, followers yang memberikan kata-kata semangat, dan doa anda. Sayang sokmo❤️

“Maternity ward deco by @rufflesandbloomers bloomers,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Apapun MH ingin ucapkan tahniah dan semoga selamat berpantang. Mudah-mudahan semuanya berjalan dengan baik. Insyaallah!

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI