‘Akim Ke Tu?’ Noh Hujan Usik Nabila Huda, Netizen Terhibur!

Gara-gara bergambar dengan dua orang pelakon tambahan berambut blonde di sebuah set pengambaran, Noh Hujan atau nama sebenarnya Mohammad Noh Bin Salleh, secara nakal mengusik Nabila Huda di Instagram.

Family portrait.

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Apa yang melucukan, Noh dengan selamba bertanya adakah individu di sebelah Nabila atau lebih dikenali sebagai Abil itu merupakan vokalis utama Akim and The Majistret?

IKLAN

Semua ini bukanlah kerana pakaian pelakon tambahan tersebut sebaliknya hanya kerana mereka mengenakan rambut blonde yang dikatakan sama dengan Akim Ahmad.

Usikan Noh ini telah membuatkan ramai pengikut Abil turut terhibur dan geli hati.

Aduh lucu betul lah Noh ni, tak sangka rupannya Noh juga suka usik kawan-kawan artisnya ye.

IKLAN

Agaknya macam manalah reaksi Akim bila namanya dipetik-petik oleh kedua senior ini kan?

Apapun jom dengar sikit lagu terbaru Akim dengan penampilannya yang menjadi topic perbualan di antara Noh dan Abil ni…