Setelah sekian lama menyepi, akhirnya kumpulan Projector Band telah memaklumkan vokalis Iskandar Dzulqarnain secara rasminya tidak lagi bersama kumpulan yang popular dengan lagu Sudah Ku Tahu itu.

Segala persoalan peminat kini terjawab selepas khabar berita itu dikongsikan bersama peminat menerusi akaun Instagram rasmi Projector Band, hari ini.

Akhirnya Terjawab, Iskandar Dzulqarnain Secara Rasmi Bukan Lagi Vokalis Projector Band Akhirnya Terjawab, Iskandar Dzulqarnain Secara Rasmi Bukan Lagi Vokalis Projector Band Akhirnya Terjawab, Iskandar Dzulqarnain Secara Rasmi Bukan Lagi Vokalis Projector Band

“Projectorband tidak lagi bersama vokalist yang dulu, kami mash ada, tak hilang kemana pun,” tulisnya.

Serentak dengan itu, Projector Band memberitahu bahawa mereka bakal melancarkan lagu single terbaru bersama vokalis baharu, dalam tahun ini.

IKLAN

Pada masa sama, kumpulan penyanyi yang dianggotai empat jejaka tampan ini berharap penjelasan ini menjawab segala persoalan peminat.

“dalam tahun ini kami akan release single terbaru BERSAMA vokalist baru kami So harap ini dapat menjawab pertayaan anda semua. Tq,” tulisnya.

IKLAN

Akhirnya Terjawab, Iskandar Dzulqarnain Secara Rasmi Bukan Lagi Vokalis Projector Band

IKLAN

Imbas kembali, Projector Band mula ditubuhkan sekitar tahun 2011 dan dikenali ramai menerusi beberapa judul lagu antaranya Sudah Ku Tahu, Aisyah dan banyak lagi.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto: Instagram Projector Band

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI