Nampaknya desas desus yang mengatakan Nur Neelofa dan Datuk Hans Isaac mungkin sudah bersama kembali semakin hangat diperkatakan.

Lebih menguatkan spekulasi apabila kedua mereka dikatakan telah menonton konsert John Legend bersama di Genting Highland, Pahang.

#MHSpeku: Tonton Persembahan John Legend Bersama, Benarkah Cinta Neelofa & Hans Isaac Berputik Kembali ?

IKLAN

Namun melalui temu bual di sebuah majlis pelancaran produk kosmetik, Neelofa menjelaskan mereka berdua hanya berkawan dan sekaligus menafikan kononnya cinta mereka berputik kembali.

“Saya dan Hans akan sentiasa berkawan tidak kira walau apapun yang terjadi. Tidak kira sama ada dia kahwin, ke atau saya. Kami ada orang lain ke, dia tetap akan menjadi kawan sampai bila-bila.

 

“Projek bersama atau berkerja akan sentiasa boleh terjadi kerana saya dan Hans tahu di mana had kami.

 

“Malah ahli keluarga saya juga tahu perkara ini yang kami berkawan. Semua orang hormat hubungan yang wujud antara kami.” jelasnya.

Seperti yang semua tahu, Neelofa dan Hans Isaac pernah bersama suatu masa dahulu namun hubungan mereka terpisah ditengah jalan.

IKLAN

Neelofa dan Hans pernah membuatkan semua peminat mereka terkejut dan kagum bagaimana mereka berdua boleh terus professional apabila ditemukan dalam satu pentas yang sama ketika di program MeleTop.

Datuk Hans Buat Pengakuan Jujur Depan Neelofa & Nabil Ahmad

IKLAN

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI