Aishah Didakwa Tak Dapat Tajaan Baju Untuk GV4

Tak perlu rasanya MH Online perkenalkan dengan penyanyi lagenda ni , Aishah atau nama sebenar beliau Wan Aishah Wan Ariffin.

Pasti penglibatannya kembali aktif dalam bidang nyayian telah membuat ramai peminatnya yang teruja.

Malah, penyanyi itu mendapat “standing ovation” daripada penonton ketika menyanyikan lagu hitsnya, Janji Manismu dalam program Gegar Vaganza 4.

Bercerita mengenai GV4, penyanyi itu dilihat terlalu ringkas dan polos serta tidak gah lebih-lebih lagi gaun berwarna merah yang dipakai olehnya pada minggu kedua GV4 yang dianggap tidak sesuai dengan Aishah sebagai seorang lagenda.

IKLAN

Disebabkan itu, timbullah desas- desus yang mengatakan tiada pihak yang mahu menaja pakaian untuk persembahan Aishah untuk program itu.

Bagaimanapun, Aishah sempat mengulas mengenai dakwaan yang tular itu di laman Facebook miliknya.

IKLAN

“Hmmmm jadi macam viral pulak cerita baju I untuk GV4 ni.Tidak benarlah nak katakan takde sesiapa nak sponsor baju I…that is not true lah..”

 

“I tak pernah pulak bercerita takde sesiapa nak sponsor uishhh biar betul hahahaha.”

 

“I memang tak bawa entourage yang besar, cukup sekadar suami yang mengiringi. I juga ada kawan-kawan dan peminat yg organize team fans I.”

 

“Make up pun I guna make up artist from Astro…ok je so far hahahaha…I tak suka ramai-ramai orang. Keliling I, invading my personal space, I rimas laaaa.”

 

“Sememang dari dulu pun I macam tu.Tak suka ramai-ramai .Cuma satu hari je I nak orang ramai-ramai keliling I, dihari I perlu ramai-ramai solatkan I. Itu je hari yg I harap akan ramai orang datang iringi.” Ujarnya di facebook.

Dalam masa sama, Aishah juga memberitahu bahawa dia memerlukan tajaan untuk aksesorinya bagi konsert ketiga nanti. Bagi sesiapa nak menaja, boleh la berbuat demikian.

“Cerita pasal sponsor ni actually, minggu ni I nak cari accessories yang bling-bling, ada sesiapa yg boleh bantu?” Katanya.

Bagi MH Online, Aishah seorang artis lagenda dan layak menerima tajaan sepenuhnya lebih-lebih lagi bakatnya yang sangat tidak ternilai serta penglibatannya dalam dunia seni ini sudah sekian lama.

Sumber : Facebook Aishah