Vivy Yusof Jelaskan Maksud Sebenarnya Mengenai Penggunaan Barangan Tiruan

Usahawan, Vivy Yusof tampil menjelaskan mengenai isu barangan tiruan melibatkan jenamanya.

Kata Vivy, dia meluahkan rasa kesalnya kerana barangan tiruan namun telah disalah erti oleh netizen.

“Saya tak cakap langsung tak boleh pakai telekung murah, kenapa la pulak saya nak cakap macam tu.

 

“Saya cakap jangan support counterfeit/fake telekung cos its wrong, itu je.

 

“If nak asyik percaya bulat-bulat benda-benda viral, kita tak tahu the whole story. Buat research dulu k.

 

“Tak pasal-pasal kita sekali dosa fitnah orang yang tak cakap pun macam tu

 

“That’s right I speak malay,” tulisnya.

IKLAN

Vivy juga turut berkongsi foto dimana ada beberapa netizen yang meminta maaf kepadanya disebabkan perkara itu.

Dalam pada itu, Vivy juga sempat mengajak agar netizen agar berkasih-sayang antara satu sama lain.

“Can’t we all just love each other? We’re all going to the same place in the end and we should wish the best for one another,” tulisnya lagi.

IKLAN

Kelmarin, Vivy meluahkan rasa kesalnya apabila ada orang yang menggunakan barangan tiruan jenama Ducknya.

Bagaimanapun, ada pihak yang tersalah anggap keluhanya itu mengecam tindakannya itu.

Foto/ IG Story”